2777
2789

داشتم نگران میشدم

یه ساعتی بود کسی تاپیک حس شسشم نزده بود😂

با اجازه اسی

حس ششمی عزیز اگه اومدی به منم بگو سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم نگران میشدم یه ساعتی بود کسی تاپیک حس شسشم نزده بود😂 با اجازه اسی حس ششمی عزیز اگه اومد ...

خخخ عزیزم.....

خخ چ جالب از توام علیرضاست؟ البته از من سید نیست😂

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
یعنی واقعا این حسا درسته ؟

نمیدونم

امیدوارم اونایی که جوابشون مطابق میلمه درست و بقیش که خلاف میلمه غلط باشه😬

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
نمیدونم امیدوارم اونایی که جوابشون مطابق میلمه درست و بقیش که خلاف میلمه غلط باشه😬

انشالله😍 ب کی ک دوسش داری برسی عزیزکم 

خخخ عزیزم..... خخ چ جالب از توام علیرضاست؟ البته از من سید نیست😂

وای اره قربونش برم

دلم براش یذرست

ععع چه جالب😁🤝🏻

انشالله😍 ب کی ک دوسش دادی برسی عزیزکم 

مرسی عزیزدلم

توهم همینطور

😍❤️

وای اره قربونش برم دلم براش یذرست ععع چه جالب😁🤝🏻

عشقتون پایدار😊

آره باحاله اخلاق علیرضای تو خوبه؟ راضی هستی ازش علیرضا ها خوبن؟ ب نظرت؟

عشقتون پایدار😊 آره باحاله اخلاق علیرضای تو خوبه؟ راضی هستی ازش علیرضا ها خوبن؟ ب نظرت؟

ممنون عزیزم

فعلا که ندارمش کاتیم

اصلا نمیدونم اونم منو دیگه میخواد یا نه که پایدار باشه🥲

باور کن سوال منم همینه🤣🤣از دیروز همش دارم هرچی علیرضاست تو ذهنم مرور میکنم تا نتیجه ای از شخصیت و اخلاقش بگیرم

ولی علیرضا زیاد نمیشناسم

اون یکم لوس بود...عموم هم همینطوره

اخلاقشم خوب ولی بیخیال بود

هردو هم با خانما گرم میگیرن😑

ممنون عزیزم فعلا که ندارمش کاتیم اصلا نمیدونم اونم منو دیگه میخواد یا نه که پایدار باشه🥲 باور کن ...

مال منم علیهههه عه علیههه😂✨️

علیرضاها جدیدا لا‌.شی شدن😒😂مال من خیلی مذهبیه یکم چشو گوشش میجنبه جدیدا🫥تو رابطه نیستم منم

هعیی🥲😂

در من خری به گل نشسته=/!🫏
ممنون عزیزم فعلا که ندارمش کاتیم اصلا نمیدونم اونم منو دیگه میخواد یا نه که پایدار باشه🥲 باور کن ...

اره با خانما گرم میگیرن 😏

یکمی هم حساس و اخلاق خاص دارن ولی در کل مهربونن 

ی سری بدی هایی هم داره اخلاقشون

عع کااتت!!! خوب انشاالله زودی آشتی کنید گلم