2777
2789
عنوان

خانومایی که به نی نی بی بی سد دادین

400 بازدید | 14 پست

بچم ۴۰روزشه اصن روزا نمیخابید امروز سه بار بهش بی بی سد دادن هرباریکونیم سی‌سی انگار خیلی گیج شده وخیلی سریع وعمیق میخابه طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هست.  اگه خوبه منم بدم برا کولیک؟

بله واسه کولیک میدم اصلا نمیخابید وخیلی درد داشت امروز که دادم خیلی آرومه وراحت میخابه حالا واسه اروم بودنش نگران شدم🫥

آخه چرا سه بار دادی من شش ماه شد تازه کمی بهش دادم اونم اگه مجبورشم طبیعیه خوابش بالاپایین داره

ازدیشب سه بار دادم اخه روش نوشته بود تاشیش بار میشه داد یعنی زیاد دادم؟

بله واسه کولیک میدم اصلا نمیخابید وخیلی درد داشت امروز که دادم خیلی آرومه وراحت میخابه حالا واسه ارو ...

ممنون

دکتر گفت؟ 

چون بعضی دارو ها مال بعد دوماه و ایناس... 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
بله واسه کولیک میدم اصلا نمیخابید وخیلی درد داشت امروز که دادم خیلی آرومه وراحت میخابه حالا واسه ارو ...

گریپ میکسچر چی چیه اونم میتونی بدی یا ماساژ شکمش با روغن یا یه قطره عرق نعنام خیلی خوبه

ازدیشب سه بار دادم اخه روش نوشته بود تاشیش بار میشه داد یعنی زیاد دادم؟

اون مینویسه ولی این خواب آوره سعی کن طبیعی پایه شو بار بیاری

معمولا واسه دل پیچه گریپ میکچر شنیدم الانم شربتشو دارم اون بد نیس

ماساژ شکم هم خیلی عالیه شوهرم تا الان که ششو نیم ماهشه شکمشو ماساژ میده دایره ای و برعکس به طرف پایین چپ راست 

با روغنم میتونی ماساژ بدی آروم میشه

مرسی گلم پس دیگه بهش نمیدم

نه بخدالزومی نداره گناه داره اونا مینویسن گیاهی ولی خدا میدونه من خودم داروی گیاهی درست میکنم دیگه گیاهی یعنی فرضا آب و گیاه که نهایتش دارو گیاهیه شکل آب میشه والسلام نامه تمام

دل دردها طبیعیه چون روده ایناشون رشد میکنه با چهارتا انگشتت دایره ای و برعکس شکمشو ماساژ بده  با کل دستش شکمشو به سمت پایین ببر  

قبل حمومم با روغن کل بدنشو ماساژش بده بعد بشورش  بعد حمام هم با روغن اسطوخودوس انقد عالیه آرامبخشه