2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

156 بازدید | 11 پست

سلام 

من شوهرم زیاد تلگرام نمیره چطور پیش بیاد ، بعضی وقتا هم که میرفت بهش میگفتم چرا انلاینی میگفت دارم فیلم سینمایی دانلود می کنم بهم اسکرین هم میدااد بعد چند وقتیه از سر کنجکاوی رفتم رو اکانت تلگرامش بعد امروز صبح دیدم داره تلگرام فیلم های ناجور میبینه اندام زنا و کارای ...

خیلییییییی گریه کردم و ناراحت شدم بهم گفت چیشده بهش نگفتم چون نخاستم لو برم رو اکانتش هستم

ما اصلا تو رابطه باهام مشکلی نداریم اتفاقا خیلیم بهم حس شدید داریم پر از عشق و محبت 

یعنی از صبح اعصابم خورده و حالم گرفتس

به نظرتون چیکار کنم؟؟کسی تجربه ای داره؟؟

شنیدم تاثیر بد میذاره تو زندگی این فیلما

هووف درضمن ما دوران عقدیم شوهرمم بخاطر شغلش یک ماه یک ماه نیس پیشم

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا

اخه نی نی سایت همه میگن باید جلوی شوهرتو بگیری تاثیر بد میذاره چمیدونم فردا بدنتو با اونا مقایسه می کنه از این حرفا

ولی واقعا به نظر شما شوهرم راضی هس منم بدن مرد دیگرو تماشا کنم ؟؟ بخدا اگ راضی باشه

قبلا چیزی ازش دیدی؟اگ ندیدی بنظرم مشکل داری ک چکش میکنی و میری رو اکانتش و اسکرین ازش میخوای.بهش بگو عزیزم تو فیلم ناجور نگاه میکنی؟گف چرا بگو همینجوری پرسیدم بعد بگو آخه من خییییلی مشکل دارم با این قضیه و معایبشو بگو بعد بگو در حدی مشکل دارم ک اگ یروز بفهمم واقعا نظرم راجبت عوض میشه 

قبلا چیزی ازش دیدی؟اگ ندیدی بنظرم مشکل داری ک چکش میکنی و میری رو اکانتش و اسکرین ازش میخوای.بهش بگو ...

دیدم...

ولی قول داده که عوض شده 

من ادم شکاکی نیستم چیزی ببینم میگم

ی اکانت دختر هم بلاک داشت الکی با ترفند اینک اره من باهاش حرف زدم دختره باهات دوست بوده از این حرفا ولی انکار کرد گفت نه واسه مجردیه ولی من باور نمیتونم بکنم

قبلا چیزی ازش دیدی؟اگ ندیدی بنظرم مشکل داری ک چکش میکنی و میری رو اکانتش و اسکرین ازش میخوای.بهش بگو ...

نمیتونم فلن بگم چون صبح دیده شک می کنه از این حرفم 

اخه نی نی سایت همه میگن باید جلوی شوهرتو بگیری تاثیر بد میذاره چمیدونم فردا بدنتو با اونا مقایسه می ...

خب همون شوهرامونم نمیفهمن که چرا ما حق دیدن فیلمو هم نداریم

کلا هیچکس حق انسانی شخص مقابلشو رعایت نمیکنه