دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
گزینه رو غلط زده برخلاف نمیشه کلن از اون لحاظم غلطه
#کاربر آقا #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز... #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی... #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من... #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...#باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...#پی رویام با تلاش زیاد از حدو...
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
ولي خودِ گزینه هم اشتباهه صرف نظر از پاسخی که نويسنده ی کتاب داده
چون ما تاثیر گذاری زنده و غیر زنده رو داریم ولی نوشته تو زیست بوم قابل انتظار نیست این مورد.
مرسی عزیزم 🌹❤️ با این ک فک میکردم فصل اسونیه اما تست ک میزنی گیج میشی .سردرد شدم 😕
گل قشنگم
فکر میکنم شما هم تایم خیلی زیادی رو روی این فصل گذاشتید واسه همین گیج شدین.
[QUOTE=318609900] گل قشنگم فکر میکنم شما هم تایم خیلی زیادی رو روی این فصل گذاشتید واسه همین گیج شدین.&n ...[/QUOTE چی بگم فیلم دیدم ی بارم خوندم مرور کردم بعد شروع کردم تست اموزشی زدم 🤦♀️
[QUOTE=318609900] گل قشنگم فکر میکنم شما هم تایم خیلی زیادی رو روی این فصل گذاشتید واسه همین گ ...
اهان