2777
2789
عنوان

امروز نامزدم..

281 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

امروز با نامزدم بیرون بودیم بعد گوشیم زنگ خورد برداشتم دیدم مهمون داریم، اینم بگم که کلا قرار بود زود برم خونه حتی اگه مهمون نداشتیم..‌‌ خلاصه به نامزدم گفتم بریم دیگه مهمونم که داریم، اونم هی طولش میداد تا اینکه سری آخر که گفتم بریم، گفت به درک که مهمون دارین، هیچوقت یه بی احترامی کوچولو ام بهم نکرده توی دعواها حتی 

همینجوری موندم😳 مجبورش کردم عذرخواهی کرد و گفت تکرار نمیکنم دیگه، اینم بگم که یبارم در مورد یه باشگاه تو شهرمون صحبت می‌کردیم که تازه تأسیس شده و خیلی بزرگ و مجهزه، داشت می‌گفت می‌خوام برم اونجا و فلان منم گفتم شوهر عمم داره میره اونجا میگه اونقدرام که تعریف میکنن، عالی نیست، برگشت گفت شوهر عمت غلط کرد /:

الآنم سرسنگین شدیم باهاش، خیلی دوسش دارما اما تصمیم دارم کات کنم باهاش، آدمی که الان دوران دوستی به اطرافیانت بی احترامی می‌کنه بعدها بدتر و بیشتر میشه این رفتارش، از طرفی ام میگم حرف بزنم باهاش بگم ناراحتم...

حالا چیکار کنم بنظرتون؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم 

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

سلام توصیه می کنم که کتاب آنچه مردان باید درباره‌ی زنان بدانند (رازهایی درباره زنان) نوشته باربارا دی انجلیس 

را هم خودتون مطالعه کنید و هم به همسرتون هدیه بدید.

از مقدمه شروع کنید

سلام توصیه می کنم که کتاب آنچه مردان باید درباره‌ی زنان بدانند (رازهایی درباره زنان) نوشته باربارا د ...

چشم میخونم مرسی💓

واقعا درست شدنی هست این رفتار؟

بنظرت به روش نیارم

می‌خوام بهش بگم من هیچوقت به خانواده و اطرافیان تو بی احترامی نکردم تو چرا این رفتار و داری؟

به نظرم اگه این قضیه برات مهمه خب کات کن.حرفت درسته این آدم بعدا عوض نمیشه

بهش بگم من هیچوقت به خانواده و اطرافیان تو بی احترامی نکردم تو چرا این رفتار و داری؟

بهش بگم من هیچوقت به خانواده و اطرافیان تو بی احترامی نکردم تو چرا این رفتار و داری؟

شما باید قلق همسرتون را به دست بیارید که از چی خوشش میاد و از چی بدش میاد 

و همچنین شوهر شما هم باید قلق شما را به دست بیاره

نه بگو خط قرمز من بی احترامیه مخصوصا خانواده،اگه تکرار بشه نمی‌مونم تو رابطه

شما باید قلق همسرتون را به دست بیارید که از چی خوشش میاد و از چی بدش میاد  و همچنین شوهر شما ه ...

الان انقدر ازش عصبی ام که اصلا نمی‌خوام به علایقش فکر کنم 

فقط میخوام احترام بذاره چون من تا حالا بی احترامی نکردم 

الان انقدر ازش عصبی ام که اصلا نمی‌خوام به علایقش فکر کنم  فقط میخوام احترام بذاره چون من تا ح ...

الان ناراحت هستید می تونید بعدا مثلا فردا بهش فکر کنید.

حتماً بدانید که هیچ وقت توی زندگی مشترک از روی ناراحتی و عصبانیت تصمیم نگیرید خواهشا و لطفاً 

الان انقدر ازش عصبی ام که اصلا نمی‌خوام به علایقش فکر کنم  فقط میخوام احترام بذاره چون من تا ح ...

شما باید به طور غیر مستقیم خطوط قرمز خودتان را به ایشان بگید ،و بفهمانید به ایشون که چه چیزی شما را ناراحت می کند .