2777
2789
عنوان

شمع تولد

137 بازدید | 15 پست

خانما برای شمع روی کیک متولد دی ماه ۹۳ چه شمعی مناسبه ۹ یا ۱۰ ؟ ۹ سال رو تموم میکنه میره ۱۰ سالگی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

[QUOTE=318585046]۸ رو باید بزاری گلم [/QUO نمیدونم واقعا ۸ یا ۹ دخترم قبول نمیکنه میگه من ۹سال رو تم ...

نه عزیزم دختر سما وارد ۹ سالگی میشه 

و یعنی هشت سالگی تمام میشه و وارد ۹ سالگی میشه 

پس باید شمع ۸ سالگی رو فوت کنه ( به منزله پایان ۸ سالگی ) 

یادت باشه گذشته توی سرت هست اما آینده توی دستات 
[QUOTE=318585046]۸ رو باید بزاری گلم [/QUO نمیدونم واقعا ۸ یا ۹ دخترم قبول نمیکنه میگه من ۹سال رو تم ...

وا ۸ چیه ۹ فوت باید کنه یعنی ۹ تمومه پسر منم ۹۳

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

خوخودت۴۰۲رومنهای۹۳ کن همون عددو بذاردیگه

اینووتمام کرد اونوشروع کردچیه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست