2777
2789

آخه این چه رسمیه که دختر باید حتما شوهر کنه یا پسر باید حتما زن بگیره ما کل فامیلامون دختراشون رو زیر بیست سال شوهرش میدن یعنی اگه یکی دخترش بشه بیست سالش وهنوز شوهر نکرده باشه مدام ازشون میپرسن پس دخترت هنوز شوهر نکرده باید خانواده مدام جواب پس بدن متنفرم از فامیل واین رسم مزخرف انگار افتخاره دختر شوهر دادن خاک بر سرشون تازه بعد شوهر کردنش ایندفعه همش میپرسن باردار نشده دخترت پس کی میخواد بچه بیاره دیگه دیره بچه شیرینی زندگیه ولز این حرفها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگ مجردی زندگی کردن؟ 😕البته که طرز فکر فامیلاتون درست نیست ولی ازدواج و تشکیل خانواده بخش بسیار مهمممم زندگیه که داره با این طرز فکر که (میشه مجرد موند تا آخر عمر و هیچ اتفاقی هم نمیفته) به زودی به خاطره ها می پیونده

با ازدواج تو سن پایین مخالفم. 

ولی خوبه فامیل اهل واسطه گری برای ازدواج باشند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

من پسرم درامدمم بد نیس ولی وقتی میدونم هنوز به شرایط ایده ال خودم نرسیدم نمیرم زن بگیرم هم اونو بدبخ کنم هم خودم با توجه به اینکه پول من سه دست لباس براشم نمیشه در ضمن تو برای بقیه زندگی. نمیکنی یه بار زندگی میکنی هر چی عقلت میگه رو انجام بده من اولویتم دختری هست که (اگه بخوام در اینده متاهل شم) با سواد باشه حداقلش وقت برا ازدواج زیاده ولی بستگی داره تو این مدت داری چیکار میکنی منتظر پرنسس هفت کوتوله نشستی یا داری برای ایندت تلاش میکنی نمیخام زیاد جدیش کنم ولی اینقد بوده تو فامیل ما که سن پایین ازدواج کردن الان منتظر طلاق گرفتن هستن... تنها شرط ازدواج برای من که ۲۳ سالمه الان اینه که واقعا عاشق یکی بشم که نتونم بهش فک نکنم در غیر اینصورت تا چن سال اینده بهش فکر نمیکنم ادم باید اینده نگر باشه دیگه من اگه قراره بچه ای داشته باشم باید از اول ایندشو تضمین کرده باشم 

🙃🙃🌱
فرهنگ مجردی زندگی کردن؟ 😕البته که طرز فکر فامیلاتون درست نیست ولی ازدواج و تشکیل خانواده بخش بسیار ...

وقتی ازدواج کردن برا فقط انگشت شماری می‌تونه خوب باشه وقتی شرایط اقتصادی مردمو نابود کرده، وقتی خواستگارنیست، وقتی کسی نمیتونه مواد غذایی نیاز برا سلامت بدنش تهیه کنه،وقتی پدرمادر و مدرسه و کتاب و دانشگااه به پسر و دختر اموزش همسرداری نمیدن، وقتی اعصاب هابخاطر بی پولی خرابه، وقتی خانواده شوهر فرهنگ آزار عروس رو کنار نمیذارن،چطور ازدواج کنن ملت

الان پدر مادرای دهه چهل دارن هنوز خرج بچه هاشونو میدن چون کار نیست ما به چه امیدی بچه بیاریم که بعدا اگه کارنبود کی باید خرجشو بده، ماها که الان هستیم نمیتونیم سرمایه گذاری کنیم برا آینده بچه ها

فرهنگ مجردی زندگی کردن؟ 😕البته که طرز فکر فامیلاتون درست نیست ولی ازدواج و تشکیل خانواده بخش بسیار ...

دقیقا اشتباه فکر میکنه اسی

باید گفت فرهنگ دخالت نکردن وگرنه اگر ازدواج خوب باشه معلومه که هنره اونقدرا هم کم اهمیت نیست تشکیل خانواده

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲

وای انگار فامیلای مارو توصیف کردی 😐

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
من‌ توی اطرافیانم یکی از اولین کسایی هستم که تنها زندگی کردن رو تجربه کردم و زیاد هم قضاوت شدم ولی ب ...

خوش باش بیخیال، بعد از مرگت دیگه نگران بچه هات تو این دنیا نیستی و اگه به راه کج بره دیگه سیخ سرخ اون دنیا برات هدیه نمیفرسته خخخ