2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو که میخاستی شاعل باشی نباید بچه دار میشدی الانم که بچه داری باید الویتت بچت باشه میخای مسئولیتشو بندازی گردن کی؟

پسش انداختی باید پیشش بمونی میدونی نوزادی و کودکی چقدر دوران حساسیه؟

دست شوهرت مامانت اجیت یا برادرت خواهر شوهر مادر شوهر  مهده کودک

تا الان پیش مامانم بوده . همسرم کارش زیاده نمیتونه مرخصی بگیره . مادر شوهرمم بی مسولیته  .مهد هم زوده میترسم مریض شه یبار بردم ی ساعت مونده بود گریه کرده بود

تو که میخاستی شاعل باشی نباید بچه دار میشدی الانم که بچه داری باید الویتت بچت باشه میخای مسئولیتشو ب ...

واقعا هم زن متاهل ذاتا ب اندازه ی کافی مسئولیت داره حالا سرکار هم بری ک چندین برابر 

تو که میخاستی شاعل باشی نباید بچه دار میشدی الانم که بچه داری باید الویتت بچت باشه میخای مسئولیتشو ب ...

چ ربطی داره بچه دار شدم باید بمیرم خودم؟! وکیلم و به خاطر بچم کار میکنم ک فردا بهم افتخار کنه نه مثل شما خاله زنک باشم ک عقده هامو ت پست یکی دیگه خالی کنم خوبه

تا الان پیش مامانم بوده . همسرم کارش زیاده نمیتونه مرخصی بگیره . مادر شوهرمم بی مسولیته  .مهد ه ...

عزیزم.  یک پرستار خوب پیدا کن. تا چند سال

ولو شده.   بیشتر حقوقت رو بدی

اینطوری

هم بچه سالم.    هم محتاج و مزاحم بقیه نمیشی.   هم کارت از دست نمیدی

استرس هم نداشته باش  

فقط اونیکه میگه نباید می اوردی 

نظراتتون از کجاتون درمیارید قلمبه تو‌چشم ماها میکنید 

استارتر 

الان مهدکودکهای خیلی عالی هستن فقط باید بیشتر هزینه کنی 

بگرد یکیش پیدا کن که به محل کارت نزدیک باشه 

بتونی گاها وسط روز هم بهش سر بزنی 

پرستار برای این سن اصلا پیشنهاد نمیکنم که تنها باشه مگه اینکه پریتار بگیری بفرستی باهاش خونه یکی از نزدیکانت( من پسر بزرگم همینجوری  پیش بردم تا ۴ سالگی) 

مهدکودک هم چند بار مریض میشه بدنش مقاوم میشه 

الان نگیره 

مدرسه بره همه بساطه

دلت قوی کن همه ش حله 

نترس اصلا 

چ ربطی داره بچه دار شدم باید بمیرم خودم؟! وکیلم و به خاطر بچم کار میکنم ک فردا بهم افتخار کنه نه مثل ...

عقده هاشو‌خالی نمیکنه عزیزم راست میگه فردا تو خونه یکی سر بچه بلایی اومد واقن چطوری اون عذاب وجدانتوتو خفه میکنین....از نزدیک دیدم آدمایی ک بچه رو سپردن دست مادر و مادر شوهر بچه رفته از پله ها افتاده بیچاره....هیچکس مثل مادر برا بچس حساس نمیشه بقیه مثل مادرش مراقبت نمیکنن...فردا بیچاره بچه یه درسی از این خونه یا میگیره یه درسی از خونه ی دگ‌