ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قبلش دوربین نجومی بوده ک گالیله درست کرده بود سرچ کن ببین گاللیه واسه چ زمانی بوده بعد بزن ببین اولش تو ایران کی این چیزا کشف شده بود
فکنم زمان ابوریحان یا بوعلی بودن ک بعد از اسلامه یعنی بعد سایانیان
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
اینقدر بوده که قبل از میلاد محیط زمین اندزه گیری شده بوده .هیپارک 180 سال قبل از میلاد مدت زمان گردش خورشید به دور زمین (نظریه زمین محوری) رو با ۶ دقیقه اختلاف حساب کرده بوده وگردش ماه با یک ثانیه اختلاف نسبت به محاسبات کنونی .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
اولین دانشمندی که کشف کرد زمین دور خورشید میچرخه اسمش چی بود ؟؟؟
این نظریه مربوط به کوپرنیک میدونن ولی خیلی قبل از کوپرنیک اولین بار در سده چهارم قبل از میلاد توسط فیولائوس شاکرد فیثاغورث مطرح شده و آریستا خوس قرن سوم قبل از میلاد کاملا پذیرفته بوده ولی نظریه او کنار گذاشته میشه تا قرن پانزدهم
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .