2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

135 بازدید | 14 پست

مادر شوهرم هر هفته جمعه ها زنگ میزد بیا ناهار ساعت ۹صب . هفته پیش با جاریم رفتیم شمال اینم بگم ک قدیم فعلا . جاریم گفت اولین شمال دوتایتونه همم اولین سفرتون با ماست .خودمون بریم . این سری کسی نبریم . همم من یکم مریض بودم پریود جلو مادر شوهرم راحت نبودم .ب شوهرم گفتم دفعه دیگه میبریمش. الان ی هفتس اومدم از شمال هیچ ی بارم ن خودش ن شوهرم نگفته بیا اینور. طول هفته جمعه ها ک دعوت میکرد . دیگه این سری دعوتمم نکرد . شمالم موند سر دلش.من خر از صب پاشدم رفتم حمام لباسامو اتو کردم آرایش کردم . منتظر . خیلی دلم شکست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه شما دعوت نکردی بعد انتظار دعوت داری 

مگه قرار هر سری هر جا میرم ببرمش . حالا اولین شمالمون بود . انگار ۱۰۰بار رفتم نبردمش بعد بخدا اونجور ادمیم نیستم . از قصد نبرم از هر چند بار با نامزدم درمیایم بیرون . یکی دو بار میبرمش. 

مگه قرار هر سری هر جا میرم ببرمش . حالا اولین شمالمون بود . انگار ۱۰۰بار رفتم نبردمش بعد بخدا اونجور ...

پس شما هم دلخور نباش دعوتت نکنه

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

دلخوریشو نشون داده ولی یه نصیحت: نه هرهفته دعوتشونو قبول کن! نه با خانواده همسرت برو سفر که اینجوری بشه!

اینکه جاریت اینجوری گفته شما باید نظر همسرتو میپرسیدی! یا یه جوری میکردز که همسرت این حرفو بزنه. ممکنه سوءتفاهم برای همسرتم ایجاد بشه.

من همین یه دونه ام!
دلخوریشو نشون داده ولی یه نصیحت: نه هرهفته دعوتشونو قبول کن! نه با خانواده همسرت برو سفر که اینجوری ...

خودمم چون اولین سفرم با همسرم بود دلم میخواست تو‌ماشین تنها باشیم. گفتم دفعه بعد میبریمش

خودمم چون اولین سفرم با همسرم بود دلم میخواست تو‌ماشین تنها باشیم. گفتم دفعه بعد میبریمش

مسئله اولین سفر و... نیس. اینکه با جاریت اینا رفتی که خانواده همسر میشن ولی مادرهمسر رو نبردین! من اینجوری برداشت کردم

من همین یه دونه ام!
بنظرت باید می‌بردیم ؟

نمیدونم. من تو تمام ۱۲ سالی که ازدواج کردم تنها مسافرت نرفتیم! فقط خونه بابام که دوره اونم پدرو مادرشو میبردیم تا خونه دخترشون که سر راهمون بوده. این نظر منه: سفر تنها حق هر زن و شوهریه. تکلیف یا وظیفه نیس که پدرو مادر اونا رو ببرین! پس عذاب وجدان نداره. مون ادما دوس دارن تو یه موقعیتایی کاری میخوان که خودشون میخوان. این بد نیس. اما تو عرف ما جاافتاده که...

من همین یه دونه ام!