2789

والا یه تاپیک بود همه مینالیدن میگفتن بخیه زدن نمیشه نزدیکی کنیم فامیلاشون همین بود خلاصه میگفتن درد وحشتناک داریم دکتر گفته باید به زور نزدیکی کنید تا بدن جر بخوره!!! خیلی درگیر بودن همه شون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا یه تاپیک بود همه مینالیدن میگفتن بخیه زدن نمیشه نزدیکی کنیم فامیلاشون همین بود خلاصه میگفتن درد ...

لیزری انجام بده بهتره دیگه کی بخیه میزنه 

ولی زن داداشم با بخیه انجام داد ۴۰روز‌ نزدیکی نداشت 

لیزری انجام بده بهتره دیگه کی بخیه میزنه  ولی زن داداشم با بخیه انجام داد ۴۰روز‌ نزدیکی نداشت& ...

تو سایت دیدم همه میگن بعد عمل باز همون میشه تاثیری ندارد 

راسته ؟!

بازایمان طبیعی چجوری تنگ میشه😐

والا اینجا میگن 

طبیعی زایمان کردیم تنگ تر تر تر از قبل شدیم 

اصلا وارد نمیشه

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

فککنم عمل سخت و پر ریسکی هست

پس دکتر خوب برو 

یه خانمی همینجا بنده خدا این عملی انجام داده بود دکتره ببیشتر داده بود به دانشجوهاش فککنم خودشم مثلا ناظر بوده، بدبخت خانمه فیستول شده بود .میخاست خودکشی کنه

همسایه مامانم بعد سه زایمان طبیعی

هم افتادگی رحم گرفته بود و هم ببخشید گشاد شده بود

عمل کرد اما میگف خیلی خیلی بعدش وحشتناک بوده

۷ میلیون زیرمیری هم ب دکتر داده بود بجز پول بیمارستان تا عمل بشه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

بعد میان میگن زایمان طبیعی خوبه بعدش راحت پا میشی

نمیگن چن سال بعد چ بلاها ک سر ادم نمیاد

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره