2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

228 بازدید | 6 پست

سلام ۸روزازموعدم گذشته قبلا دوبارسقط داشتم قراره فردابرم آزمایش خون برام دعاکنید 🙏

دفعه قبل که بارداربودم تو۲ماهگی رفتم برایه شنیدن صدایه قلبش دکنرگفت رشدش هفته ۶ و۳ روز متوقف شده قلبش تشکیل نشده مردمو زنده شدم😭😭بیشنرآسیب روحی خوردم بعدش کورتاژشدم 

یکبارهم بارداری شیمیایی داشتم استرس ندارم ولی خیلی نگرانم  الان اسیدفولیک میخورم برایه رشدش چی بخورم برایه تشکیل شدن قلبش

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙

الان عکس بی بی چکو میفرستم

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما من از ۳۰شهریور پریود نشدم ۱۵ ابان از دادم منفی بعد اونم چند بار بیبی زدم منفی یعنی میشه باردار ...

نه عزیزم 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)