2777
2789
عنوان

کتابخونا

62 بازدید | 6 پست

مهم ترین درسی که از کتابهای که خوندین گرفتین چی بوده

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

اینکه دنیا خیلی بزرگه و آدما خیلی متفاوتن

آدمایی تو دنیا بودن با سبک زندگی های خیلی متفاوت در زمان های قبل و در آینده هم قراره باشن 

معیار مشخصی برای سنجش خوبی و بدی پس وجود نداره با اینهمه تفاوت و نمیشه در جایگاهی که هستیم قضاوت کنیم 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درهای فکر و ذهنم رو باز بذارم تعصب نداشته باشم تا بتونم از بین حرف ها و اندیشه های مختلف بهترینش رو انتخاب کنم و اینکه سعی کنم یک جا نمونم و غیر از خدا به چیزی یا کسی برای همیشه و به طور کامل دلخوش و مطمئن نباشم بدونم که اینجا محل گذره.

سلام.... سفارش پاورپوینت و ترجمه انگلیسی به فارسی با تایپ رایگان پذیرفته می شود ترجمه 250 کلمه 45000 تومان..... پاورپوینت هر اسلاید 10000 تومان .... تایپ 250 کلمه =25000 تومان

@mahla9999

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

@مهلا۹۹99