2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو سایت چند نفرگفتن عمل کردن تو مطب با مبلغای کمتر سرچ کن ازشون بپرس

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

قیمت بستگی داره بعد معاینه مشخص میشه. ولی خواهر من انجام داد خیلی راضی بوده. اون چند تا زایمان داشت. خودش میگفت خیلی بهتر شده الان راضیه. دکترش هم نگین حدادی بود. میگن یکی از بهترین دکترای زیبایی زنانه

تنگ کردن واژن ی عمل خوبه که هزینه ش متغییره اگ بری پیش دکتر زنان خوب که کارشو بلد باشه می ارزه انجام بدی ولی اگر برای پول کمتر بری جاییکه خدای نکرده وارد نیستن بدتر آسیب میبینی نری بهتره 

از آشناهای ما عمل کردن راضی بودن خداروشکر

قیمت بستگی داره بعد معاینه مشخص میشه. ولی خواهر من انجام داد خیلی راضی بوده. اون چند تا زایمان داشت. ...

ببخشیداین عمل چه لزومی داره حالا ی خورده گشاد یا تنگ چه فرقی میکنه مگه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چندسال به بعد این عمل لازم میشه

متوجه سوالت نشدم معمولا در اثر زایمان زیاد یا رابطه زیاد داشتن یا حتی بعضیا به خاطر ژنتیک شون به عمل تنگ کردن واژن نیاز پیدا می کنن با روش های مختلف مثل لیزر میتونن این مشکل رو برطرف کنن

نه نمیدونم الان من یه سال و نیم شده عمل کردم البته همزمان با تنگ کردن لابیاپلاستی هم انجام داد دکترم برام ولی خیلی هم واقعا تاثیر داره روی بهبود رابطه 

من به خیلیا دکترمو معرفی کردم همه راضی بودن دکتر شهناز شایان فر انقدر صبوره ک نگو همه جوره راهنماییت میکنه