2777
2789
عنوان

قدم کوتاس🙂

265 بازدید | 27 پست

۱۵ سالمه و ۱۴۵

از وقتی ک مدرسه ها باز هروقت ک میرم مدرسه هعی میگن قدت کوتاس و فلان و هزار تا حرف

خب منم آدمم کاش ب بچهاشون یاد بدن هر کسی ی قدی داره و دست خودش نیس اگ دست خودم بود قدم و ۱۶۰ انتحاب میکردم اما نمیشه خواستمم طبیعی رشد کنم نشد چون پدر مادرم کوتاه ان

دلیل نمیشه قربونت برم تو ک ۱۷۰ ای قطعا منم باید ۱۷۰ باشم ی نگا ب ژنتیک ات کن شاید پدری یا مادرت قدش بلنده 

اما بجای اینک هوای منو هم نگه دارین بدتر مسخره میکنین

کاش یزره یاد بگیرن هم کلاسیام🥲  خیلی دلم پر بود ببخشید 

اون روز یکی شون گف هم قد بچه شیشمیایی منم جواب شو ندادم لبخند ام نزدم خودش فهمید ازم عذر خواهی کرد.

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

غصه نخور عزیزم منم ۳۱ سالمه ۱۵۰ هستم 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

هنوز ۴ تا ۵ سال دیگه مونده تا رشد قدتون کامل بشه

"مرد هستم"                                                                                                                                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارفیکس برو

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بعضیا شعور ندارن 

ما خانواده۵نفره ایم من ۱۷۲ 

داداشام هم قدمن 

دوتا خواهر دارم ۱۶۰ یا ۱۵۸ اینطورن 

من این تیکه رو برعکس شنیدم تو مراسم ختم کفش پاشنه دار پوشیدم ی نفر که قدش کوتاه بود چندبار تیکه انداخت روزمراسم۷م دیدم ی کفش پاشنه ۱۰ سانتی پوشیده گفت تو کم درازی کفش پاشنه دارم پوشیدی منم خواستم کم نیارم😐خودش اعتراف کرد در صورتی که من روز ۷اسپرت پام بود 

روز مراسم اصلا من نرفتم پیشش خودش اومد کنارم وایساد 

من خودم دوس داشتم قد کوتاه و لاغر باشم

دکتر گف صفحات رشدم نصفه  بازه

صبر کنید تا چند سال آینده

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
انقد دلم میشکنه...

برات مهم نباشه هرکی تیکه انداخت بگو خدا به هرکی ی چیزی نمیده به من قد نداد به تو عقل 😁یا بگو دختر باید بغلی باشه 

تو باشگاه ی دختر خانوم قد کوتاه بود مربی اومد ی بند ۲۰سانتی از سقف آویزون کرد گفت بپر بالا نوک دستتو بزن ب این بنده 

ترامپولینم خوبه 

برات مهم نباشه هرکی تیکه انداخت بگو خدا به هرکی ی چیزی نمیده به من قد نداد به تو عقل 😁یا بگو دختر ب ...

آخه دکتر ب من‌گف شاید ۲.۳ سانت رشد کنی

از ۱۳ سالگی تا ۱۵ کلا ۳ سانت افزایش داشتم

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

آخه دکتر ب من‌گف شاید ۲.۳ سانت رشد کنی از ۱۳ سالگی تا ۱۵ کلا ۳ سانت افزایش داشتم

خب عزیزم برو ی دکتر دیگه آمپول میزنن که صفحاتت دیرتر بسته بشه بعد از این آمپول هورمونیا میدن که قد بکشی من خانواده پدریم همشون ۱۸۵ب بالا بجز پدرم 

بچه های پدرم نرمال و من قد بلند 

ولی بچه های ۳تا از عموهام همشون اینکارو کردن

خب عزیزم برو ی دکتر دیگه آمپول میزنن که صفحاتت دیرتر بسته بشه بعد از این آمپول هورمونیا میدن که قد ب ...

اخه میگن قبل بلوغ آمپول میزنن🥲 میگن نازایی و هزار تاچیز میاره

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

اخه میگن قبل بلوغ آمپول میزنن🥲 میگن نازایی و هزار تاچیز میاره

عزیزم خیلی خیلی ببخشیدا 

تو الان مشکلت قده حالا اومدیم ازدواج کردی شوهرت نازا بود 

خیلیا نازایی دارن از این آمپولم نزدن 

شما برای حرف یکی که گفته و معلوم نیست صحت داشته باشه میخای اعتماد بنفسو از خودت بگیری؟