2777
2789
عنوان

بیاید

52 بازدید | 14 پست

دلم گرفته شدید ب دلایل زیاد 

دوستان من چندوقت دیگ تولد بچمه ولی اصلا دوس ندارم مادرشوهرمو دعوت کنم هم بخاطر اختلاف فرهنگیمون هم که علاقه ای ب دعوتش ندارم چیکار کنم اگ گفت چرا دعوت نکردی چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تولد نوه شه خب شما دوست داشتی همسرت مادرتونو دعوت نکنه؟

فوقش ی تولد با خانواده خودت بگیر ی تولد کوچیکم باخانواده همسرت یا ی کیک بگیر ببر خونشون همینجوری بگو تولد بچست گفتم کنارهم باشیم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
کلا پیشش راحت نیستیم از حرف گرفته تا چیزای مختلف

خوب، اون‌ها کدوم شهر هستن و شما کدوم شهر.

اینی که شما گفتی میشه عدم تفاهم و دوری شما دوتا از هم، نه اختلاف فرهنگی 

دیگه تولد نوه شه خب شما دوست داشتی همسرت مادرتونو دعوت نکنه؟ فوقش ی تولد با خانواده خودت بگیر ی تول ...

اخه اهل تولدم نیس 

مادر من ک نمیشه نباشه چون تو همه مشکلاتم‌باهامه

اخه اهل تولدم نیس  مادر من ک نمیشه نباشه چون تو همه مشکلاتم‌باهامه

خب دیگه طرز تفکر همسرتم راجب مادرش یه همچین چیزیه هرچقدرم شما بگی مثل شما مادرش براش مهمه اهل تولد نباشه عم تو بخاطر همسرت احترامتو گزاشتی پس فرداعم نمیتونه بهت بگ خانواده من برات مهم نیستن

شما خودت زنداداش داری؟ اگرهمچین کاری بامادرت و شما میگرد ناراحت نمیشدی؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
خوب، اون‌ها کدوم شهر هستن و شما کدوم شهر. اینی که شما گفتی میشه عدم تفاهم و دوری شما دوتا از هم، نه ...

ما ترک اردبیل اونا زنجان ربطی نداره کلا همه چیرو عیب میدونه

با هرکی فرق نداره

به رفتارهاش دقت کن، نقطه ضعفش رو بگیر، از همون طریق وارد شو. مثلا بعضی‌ها کشته احترام هستن، کلی بهش احترام بذار، می‌بینی که بعداً برده‌ات میشن