2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

199 بازدید | 24 پست

من ۲۴ سالمه ازدواج دومم ۴ ساله ازدواج کردم همسرم ازدواج اولش خیلی اذیتم کرده این چند سال کتکم زده فحاشی تهمت تهدید فوش زندانیم کرد داخل خونه الان یه مقدار بهتر شده ولی مشکلات بزرگتری که دارم اینه ۱ ساله بیکار شده خیلی ضرر کرد ولی پشتش بودم از نظر مالی خیلی کمکش کردم خرج خونه از عید با من اصلا یه هزاری نداره الان واقعا بریدم نمیکشم دوست دارم جدا شم ولی جاش میفته میترسم الان یه ۲ ماه دیگه تحمل کنم میره سرکار مغازه میزنه 

همسرم ۲۷ سالش خوشتیپ و خشگل 

خونه دار یه مقدار سرمایه که نقد نیست 

اهل خیانت نیست 

ولی خیلی بددهن فحاش و بی ادب زود جوش عصبی کتکم میزنه بعضی وقت ها خانوادشم خیلی نفهمن 

شما باشید میتونید یا میرید تلاش میکنید برا زندگیتون 

خودم موهام سفید شدن دستام لرزش گرفته معدم عصبی لکنت زبان گرفتم اینقدر این ۴ سال زجرم داده روح و روانم واقعا داغون افسردگی شدید گرفتم فقط گریه میکنم 

خودش میگه صبر کن برم سرکار درست میشم الان برشکسته شدم فشار زیاد روم هست ولی من امیدی ندارم شما باید چیکار میکنید توروخدا دوستانه راهنمایی کنید واقعا دودلم

بچه هم ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اشکال نداره این نداری ورشکستی ولی مشکل عصبی بودنشو حل کن شوهرم ایجوری بود ولی من وقتی عصبی میشد ی کلام جوابش نمیدادم میزاشتم اروم بشه دو روز بعد راجبش حرف میزدم واصلا ازش قهر نمیکردم تادرست شد یاد گرفت باحرف زدن حلش کنه

فقط عزیزم ی سوال معده عصبی داریعلائمش چجوریه من دکتر بهم گفت معده عصبی داری ی سمت معدم دائم ورم داره موقع ناراحتی دبرابر میشه براشما چطوره

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا آخه کتک میزنه زیاد باهاش جرو بحث میکنی ؟

من از شوهرم دوبار کتک خوردم ولی در حد یه لگد یا سیلی اونم موقعی که جوابشو دادم. ولی هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم یا ببخشمش...

شوهر شما چطوری و چرا کتک میزنه؟

خدایا شکرت...
تو این چهارسال تغییری کرده که بعدش بخواد تغییرکنه؟ 

اره مثلا قبلا اصلا حق نداشتم بیرون برم ولی الان میرم ولی با اجازش 

یا خیلی کتکم میزد ولی الان کمتر 

قبلا چادری بودم الان مانتویی هستم 

گوشیم نوکیا ساده بود الان لمسی دارم 

ن زیاد ولی بهتر شد فقط اخلاقش تند.و عصبی 

عزیزم اشکال نداره این نداری ورشکستی ولی مشکل عصبی بودنشو حل کن شوهرم ایجوری بود ولی من وقتی عصبی میش ...

اخه مشکل از کودکیش مثل پدرش کلن بداخلاق بددهن و عصبین میدونی بریدم دیگه خسته ام نمیکشم دوست دارم فرار کنم 

معدم من عصبی میشم درد خیلی شدید میگیره هیچی. نمیتونم بخورم حتی آب میارم بالا فقط نون خشک میخورم ترشی سبزی پیاز فلفل تندی دوغ حبوبات میخورم اذیت میشم خیلی باید قرص بخورم معدم آتیش میگیره انگار داخلش داره میسوزه 

چرا آخه کتک میزنه زیاد باهاش جرو بحث میکنی ؟ من از شوهرم دوبار کتک خوردم ولی در حد یه لگد یا سیلی ا ...

ن بخدا عصبی میشه میاد من میزنه قبلا خیلی کتکم میزد الان کمتر شده ولی روحم نابود شده 

مثلا امروز با املاکی دعواش شد نتونست به اون چیز بگه با من دعوا کرد فوش و داد بیداد داخل خیابون 

این مثل پدرش آدم بی شرفیه 

اخه مشکل از کودکیش مثل پدرش کلن بداخلاق بددهن و عصبین میدونی بریدم دیگه خسته ام نمیکشم دوست دارم فرا ...

شوهرم هم ازبچگی اینجوری بوده پدرش تاالان اینجوریه همین که گفتم انجام بده وصبر کن درست میشه مردایی که درست تربیت نشدن باید خانمشون کلی زجر بکشه تا یتدبگیرن دراصل ازاول تربیت کنه اونارو اونم غیر مستقیم هرجوری که دوست داری رفتار کنه تو همون رفتار داشته باشه باورکن نتیجه میگیری

برا معدتم جوشانده بارهنگ وخاکشیر بخور خوب میشی

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره مثلا قبلا اصلا حق نداشتم بیرون برم ولی الان میرم ولی با اجازش  یا خیلی کتکم میزد ولی الان ...

تغییرات خوبی داشته؛

سیاست های زنانه یاد بگیر و انجام بده تا با محبت و احترام و آرامش بتونی شوهرت رو تغییر بدی و اخلاقش رو آروم تر کنی؛

منم شوهرم یکسری از این اخلاق ها رو از پدرش آموزش دیده بود بالای ۱۰ سال طول کشید ولی درست شد؛

وقتی شوهرت عصبانی هست زیاد نزدیک اش نشو و باهاش صحبت نکن تا آروم تر بشه؛

البته من چادری بودم الانم چادری هستم و بیشتر از قبل هم مراقب حجابم هستم چون خودم به حجاب علاقه دارم ولی منم الان گوشی لمسی و بیرون رفتن با اجازه اش و خرید با اجازه اش اینا رو دارم

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

تغییرات خوبی داشته؛ سیاست های زنانه یاد بگیر و انجام بده تا با محبت و احترام و آرامش بتونی شوهرت رو ...

ممنون عزیزم 

ولی میدونی خودم خسته شدم اصلا حالم خوب نیست دیگه یه لحظه شادم یه دفعه چنان گریه میکنم که نگو دوست دارم بمیرم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم

ممنون عزیزم  ولی میدونی خودم خسته شدم اصلا حالم خوب نیست دیگه یه لحظه شادم یه دفعه چنان گریه م ...

اینطوری نگو؛

نذار ذهنت پر از ناامیدی بشه ؛

خودت باید مراقب خودت باشی؛

به خودت امید و انگیزه بده و با نشاط باش؛

وقتی همسرت خونه نیست اصلا بهش فکر نکن و به کارهای خودت و خونه رسیدگی کن؛

از همسر قبلی ات بچه داری؟

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/