2777
2789
عنوان

سوال

116 بازدید | 19 پست

خانوما امروز بدون‌هیچ بحث و دعوایی داشتیم حرف میزدیم یدفعه گفتم خیلی نامردی ادمو ببر یجا همسرم گفت نامرد نیستم از صبح عین حمال سرکارم گفتم باشه بریم خونه بعد گفت چی گفتی اروما گفتم هیچی بریم خونه گفت نه قبلترش گفتم نامرد گفت من نامرد نیست شوهر به این خوبی مثل من پیدا نمیکنی منم گفتم مگه زن به این خوبی مثل من پیدا میشه اصلااااا انتظار نداشتم بگه زن خوب مثل تو زیاده یه لحظه شوک شدم عصبی فحشش دادم دیگه حرف نزدم اومدیم خونه مثلا خواست از دلم دربیاره گفتم چرا اینحروفو زدی احمق خیلی حرفت بهم برخورد  والا زنایی که شوهر دارن میرن دوستپسرمیگیرن حق دارن از بس شوهراشون بیخوده حرف زدنتو بلد نیستی والا مرد پولدار خوب برای منم زیاد نهرتو با اینکه ده بار گفت گوه خوردم ولی از دلم نرفت چقدرررر از این بشر نفرت زده و چندشم میشه بخاطر زبون تلخشو نفهم حرف زدنش اسکول  الان عصبیم شدید چه کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحثای بچگانه اول ازدواج😒🙄بعدش انقدر سرتون گرم خونه داری و مهمون نوازی و بچه داری و پرداخت قسط و خر ...

عزیزم ۷ساله حرف زدنشو بلد نیست بامن یا از عمد یچی میگه حرص بده یا میگه 

حق داری گلم ناراحت بشی اما خودتو درگیر حرفش نکن ک خودت یادت بره بجاش تو هم ب خودت بیشتر برس و دلبری ...

والا خوبارو ببینه واقعا هررری من الان دوساله دارم میگم جداشیم این احمق نمیاد دلخوشی ندارم ازش و وااااااقعا نمیخوام حاضرم از بچم بگذرم اما این تلخ زبون بیخود تو زندگیم نباشه

عزیزم ۷ساله حرف زدنشو بلد نیست بامن یا از عمد یچی میگه حرص بده یا میگه 

احتمالا بدون فکر حرف میزنه و دست خودش نیست،شما بی خیال باش و جوابشو نده تا هم شوهرت ترک عادت کنه،هم شما اعصابت آروم بمونه

👨‍👩‍👧