2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیاینننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 68 پست
چ دردی میکشی؟من دیگ نابود شدم من خیلی عاشقش بودم ولی با اذیت کردن‌اش داره کم میشه

منم داغون سدم، ولی باز عاشقشبودم تا وقتی که خیانتشو دیدم الان دیگه بودو نبودش برام معم نیست

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷
میفهممت خیلی سخته از ی محیط ارومی ک برا خودت داشتی یهو یکی کلا نابودش کنه خیلی بده شرایطتتو درک نکرد ...

اره بابا ب خودم میرسم 

اون خیلی تنده همیشه حق ب جانبه حتی اگ مقصر باشه ابجی باور کن دیگ نمیخوام حسی بهش داشته باشم اسن دوس داشتنه داغونم کرده اون هیچوقت اگ قهر بودیم نیومده سمتم همییییشه من رفتم همیشه تو دعوا تحقیر و فوش و ناسزا و توهین کرده بهم ولی من سکوت کردم مت هیچوقت بهش بی حرمتی نکردم

ابجی بنظرت کی میرسه این اذیت کردناش  ب چیزی تبدیل شه ک من دیگ حسم ۸۰ یا ۹۰ درصد کم شه بهش

یا آن بنظرت این ادیت کردناش باعث میشه من سرد شم بهش؟و کی این اتفاق میوفته بنطرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داغون سدم، ولی باز عاشقشبودم تا وقتی که خیانتشو دیدم الان دیگه بودو نبودش برام معم نیست

خیادت چرا خیانت کرد و چرا طلاق نگرفتی؟من با ی پیج مخفی شوهرمو امتحان کردم زرد از آب در اومد و ب روش هم آوردم  و گفت ببخشید جبران میکنم ولی نمیدونم چرا بازم دوسش دارم حالا تو بهت خیانت کرده دیگ برات مهم نیسسسس ولی من چرا با خیانت دیدنش بازم حسم کمممم نشوه لعنت ب من

اره بابا تا دلت بخواد خیلی ید دهنه

خب وقتی فحش خانواده میده چیکار میکنی تو؟من سکوت میکنم و ی بارم بهش بی حرمتی نکردم والا دروعه میگن احترام احترام میاره والا احترام زیادی بی حرمتی میاره

از درون چ ولی میشی وقتی ب خانوادت و پدر و مادرت فحش میده؟من از درون صدد تیکه میشم و هیچی نمیگم چون میترسم بیاد بزنه منو من با سکوت کردنم بازم کتکم میزنه حالا چ رسد فحش بدم کلا دیگ سرمو میبره

ولی با این حال بازم دوسش دارم لعنت ب من

خیلی دلم میخواد تمام احساساتم ب تنفر تبدیل شه

وقتی ک من طرف مقابل خودمو بشناسم اره میرم بغلش میکنم  چون میفهمم اون نیاز ب تخلیه کردن احساسات ...

اره افرین از این منظر نگاه نکرده بودم😂

موقعه دعوامون شوهرم ب من بد میگه ب خودش خانوادش فوش میده😂ولی تا پشت سر خانوادم غیبت میکنه در صورتی ک اونجورینیس ک میگه جبه میگیرم🤣انقدددد میگم تا اون کم میاره میخوابه بد قهریمونم کمو بیشه 

خیادت چرا خیانت کرد و چرا طلاق نگرفتی؟من با ی پیج مخفی شوهرمو امتحان کردم زرد از آب در اومد و ب روش ...

فقط بخاطر پسرم، چون تو این مدت تو دعواهامون خیلیآسیب دید، منم اولش سخت بود ولی تازه نسبت بهش خنثی شدم،

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷
اره افرین از این منظر نگاه نکرده بودم😂 موقعه دعوامون شوهرم ب من بد میگه ب خودش خانوادش فوش میده😂و ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️