mahour_657 مدیر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 328 عنوان لطفا متاهل ها بیاینننننننن | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 68 پست کدوماتون از شوهرتون میترسید؟یا مثلا وقتی ک شوهرتون بهتون حرف بد و فوش میده شما فقط سکوت میکنید چون میدونید بیشتز عصبانی میشه و همه چی خراب تر میشه و شوهرتون حکم ظالم و شما حکم مظلوم دارید؟من اینجوریم حالم ک داعونه بیاید دردو دل کنیم 1402/09/02 | 23:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahour_657 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 328 مگه اسیر گرفته،ظالم و مظلوم چه معنی میده توی زندگی مشترک🤨 متاسفانه برا نا اینجوریه دیگه کارد ب استخونم رسیده انقد ازش ترس و وحشت دارم امنیت روانی ندااااااارم
amiraabaas عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2118 بده ولی بدتر از اون وقتیه که عصبانی تر میشن منم دقیق شرایطم مثل استارتر فقططط یه بار اومدم توضیح ب ... اگه زدتت انشاءالله دستش بشکنه. 😡. زن وشوهر برای آرامش هم هستن نه ترسیدن
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22114 الکی لزومی نداره زور بزنم باور کنی یا از خودم در بیارم گلم همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
mahour_657 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 328 بده ولی بدتر از اون وقتیه که عصبانی تر میشن منم دقیق شرایطم مثل استارتر فقططط یه بار اومدم توضیح ب ... دیدی چقد درد داره من دیگ نابود شدم من ترس و وحشت دارم ازش و امنیت روانی ندارم کنارش ولی با این حال بازم دوسش دارم لعنت ب من
تذازلرپد عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 8013 لزومی نداره زور بزنم باور کنی یا از خودم در بیارم گلم الکی تیکه کلاممه وگر ن کنایه واری چیزی نبود ینی حتی اگ فوش بده بهتون بدوبیراه حرف طلاق بزنه چیزایی بگه ک از ته بسوزی باز چیزی نمیگی دوساعت بد میری بعلش میکنی
اسمون۷۷ عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3668 من سکوتم از مظلومیت نیست از سیاسته ولی بی وقتش میترکونمش جوری که از ترسش خونه نیاد🤣
mahour_657 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 328 اگه زدتت انشاءالله دستش بشکنه. 😡. زن وشوهر برای آرامش هم هستن نه ترسیدن بآور کن من انقد میترسم ازش و ترس و وحشت دارم باور کن امنیت روانی ندارم حتی وقتی ک هم خوبه ازش میترسم ولی بازم دوسش دارم لعنت ب این دوس داشتن
ثمیییین عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 932 چیکارا باهت میکنه من خیلی تو سری خور شدم خیلیییییی هزارتا حرفوفحشو دری وری میگ منم میرم تو اتاق اصلا بهش محل نمیدم البته همیشه اینجوری نیس یوقتایی ک دیگه خیلی حرصم دربیاد هم جوابشو میدم اما نه مثل خودش با فحشو اینا. یسری مث خودش جوابشو دادم مث اسفند رو آتیش جلز ولز میکرد. ولی بنظرم جواب ندی بهتره دوروز بعدش خودش پشیمون میشه میاد منت کشی. هرچند واسه من انقدر اینکارو کرده دیگ ازش دلسرد شدم
تذازلرپد عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 8013 دیدی چقد درد داره من دیگ نابود شدم من ترس و وحشت دارم ازش و امنیت روانی ندارم کنارش ولی با این حال ب ... عاشقی ینی همینه با همه بدو خوبش دوسش داری
amiraabaas عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2118 بآور کن من انقد میترسم ازش و ترس و وحشت دارم باور کن امنیت روانی ندارم حتی وقتی ک هم خوبه ازش میترسم ... اها سعی کن اگه میفهمه بخش بگی راحت نیستی ولی دوسش داری بگو نباید ازت بترسم
طلامطلام عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 6454 متاسفانه برا نا اینجوریه دیگه کارد ب استخونم رسیده انقد ازش ترس و وحشت دارم امنیت روانی ندااااااارم نشستی با خودش در این مورد حرف بزنی؟بگی ازش می ترسی خوشش میاد یا چی؟! 👨👩👧
پر_از_درد_و_تنهاییم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1086 اگه زدتت انشاءالله دستش بشکنه. 😡. زن وشوهر برای آرامش هم هستن نه ترسیدن نه نزد فقط باید نقش دیوار رو بازی کنم، صدا ازم در نیاد وگرنه وسیله نمی مونه تو خونه من سالهاست مُرده اَم💔
ثمیییین عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 932 بآور کن من انقد میترسم ازش و ترس و وحشت دارم باور کن امنیت روانی ندارم حتی وقتی ک هم خوبه ازش میترسم ... چقدر منی😔 بااین تفاوت ک من دوسداشتنم نسبت بهش داره ازبین میره
پر_از_درد_و_تنهاییم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1086 دیدی چقد درد داره من دیگ نابود شدم من ترس و وحشت دارم ازش و امنیت روانی ندارم کنارش ولی با این حال ب ... آره شخصیت و قلب آدم له میشه😔 من سالهاست مُرده اَم💔
amiraabaas عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2118 نه نزد فقط باید نقش دیوار رو بازی کنم، صدا ازم در نیاد وگرنه وسیله نمی مونه تو خونه اها ببین این کارش در طول زمان حل میشه اگه درستش کنی خودت مدیریت کنی بهش بفهمونی