2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیاینننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 68 پست
مگه اسیر گرفته،ظالم و مظلوم چه معنی میده توی زندگی مشترک🤨

متاسفانه برا نا اینجوریه دیگه کارد ب استخونم رسیده انقد ازش ترس و وحشت دارم امنیت روانی ندااااااارم

بده ولی بدتر از اون وقتیه که عصبانی تر میشن منم دقیق شرایطم مثل استارتر فقططط یه بار اومدم توضیح ب ...

اگه زدتت ان‌شاءالله دستش بشکنه. 😡. زن وشوهر برای آرامش هم هستن نه ترسیدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده ولی بدتر از اون وقتیه که عصبانی تر میشن منم دقیق شرایطم مثل استارتر فقططط یه بار اومدم توضیح ب ...

دیدی چقد درد داره من دیگ نابود شدم من ترس و وحشت دارم ازش و امنیت روانی ندارم کنارش ولی با این حال بازم دوسش دارم لعنت ب من

لزومی نداره زور بزنم باور کنی  یا از خودم در بیارم گلم

الکی تیکه کلاممه وگر ن کنایه واری چیزی نبود 

ینی حتی اگ فوش بده بهتون بدوبیراه حرف طلاق بزنه چیزایی بگه ک از ته بسوزی باز چیزی نمیگی دوساعت بد میری بعلش میکنی

بآور کن من انقد میترسم ازش و ترس و وحشت دارم باور کن امنیت روانی ندارم حتی وقتی ک هم خوبه ازش میترسم 

ولی بازم دوسش دارم لعنت ب این دوس داشتن

چیکارا باهت میکنه من خیلی تو سری خور شدم خیلیییییی

هزارتا حرفوفحشو دری وری میگ منم میرم تو اتاق اصلا بهش محل نمیدم البته همیشه اینجوری نیس یوقتایی ک دیگه خیلی حرصم دربیاد هم جوابشو میدم اما نه مثل خودش با فحشو اینا. یسری مث خودش جوابشو دادم مث اسفند رو آتیش جلز ولز میکرد. ولی بنظرم جواب ندی بهتره دوروز بعدش خودش پشیمون میشه میاد منت کشی. هرچند واسه من انقدر اینکارو کرده دیگ ازش دلسرد شدم

بآور کن من انقد میترسم ازش و ترس و وحشت دارم باور کن امنیت روانی ندارم حتی وقتی ک هم خوبه ازش میترسم ...

اها سعی کن اگه میفهمه بخش بگی راحت نیستی ولی دوسش داری بگو نباید ازت بترسم 

نه نزد فقط باید نقش دیوار رو بازی کنم، صدا ازم در نیاد وگرنه وسیله نمی مونه تو خونه

من سالهاست مُرده اَم💔