2789
عنوان

دلم میسوزه

94 بازدید | 7 پست

برای داداشم دلم میسوزه 

چون همش با دختر ها می‌ره بیرون (فکر بد نکنین منظورم دختر خاله . دخت عمو هست)

چون چه پسر های فامیل چه دوستاش همشون می‌خوان برن موتور سواری و گیم نت و اینجور جاها و کسی نیست باهاش بره خرید و کافه و اینا چون داداشم اصلا به موتور و بازی علاقه ندارند همش دوست داره بره بگرده خرید کنه و اینا منم نمیتونم همراهش برم با دختر خاله دایی یا عموش می‌ره بیرون چون اونا به اینجور کارا علاقه دارن ولی همش میترسه یکی ببینتش بگه دوست دخترشه همه جا پر کنن

چرا‌خودش تنها نمیره

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوستاش حق دارن چون پسرا معمولا این مدلی نیستن حالا با دخترا بره چه اشکالی داره

میترسه یکی ببینتش بره همه جا پر کنه دوست دخترشه مثلا یه دفعه باهاشون رفته بود سینما هم کلاسیش دیده بودش بعد فرداش بهش گفته بوده تو دوست دختر داری 

میترسه یکی ببینتش بره همه جا پر کنه دوست دخترشه مثلا یه دفعه باهاشون رفته بود سینما هم کلاسیش دیده ب ...

خب بگن چی میشه اینهمه پسر واقعا هم دوسدختر دارن براحتی هم ازدواج میکنن کسی هم نمیگه تو قبلا اینجوری بودی