2777
2789
عنوان

حساسیت ب رژ لب

251 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر من یه رژلب کادو گرفتم اونو زدم صب ک پاشدم لبام ب شدن میخوارید و دو طرفش پر دونه شد لب بالام عین تبخال اما جدا جدا رفتم دکتر گفت عفونت کرده چرک خشک کن و آمپول دگزامتازون زد اما اصلا خوب نمیشه بدتر هم داره میشه کسی تجربه مشابه داره میترسم بخدا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12481523/%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%b9%d8%b3%d9%84-%d8%b7%d8%a8%db%8c%d8%b9%db%8c-%da%a9%d8%b1%d8%af%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86 به نام 🥰🥰عسل طبیعی سنندج موجود شد در ظرف های 1و2و3 کیلوییدر صورت نیاز مشتری با موم یا بی موم نیز ارائه میگرددقیمت مناسبکیفیت تضمینی 🤩🤩دوستان ممنون میشم حمای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرص ضد حساسیت مصرف میکردم من پوستم لک شده بود به پشم گوسفند حساسیت داده بود

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
مارکش چی بود؟بگو ماهم نزنیم ولی حساسیت یکم زمان میبره نگران نباش خوب میشه

رژ لب مایع آرت اسکین آخه حس میکنم داره بیشتر میشه دکتر گفت آمپول بزنی می‌ره اما الان سه روزه همش میگم نکنه حساسیت نیست مریضی بدی گرفتم

رژ لب مایع آرت اسکین آخه حس میکنم داره بیشتر میشه دکتر گفت آمپول بزنی می‌ره اما الان سه روزه همش میگ ...

نه میره 

ممکنه زمان ببره شاید حساستت نسبت بهش زیاد بوده که بعد از سه روز دکتر نرفته ولی میره

اگه دیدیتا یکی دو روز دیگه خوب نشدی برو دکتر دوباره دارو بگیر

نه میره  ممکنه زمان ببره شاید حساستت نسبت بهش زیاد بوده که بعد از سه روز دکتر نرفته ولی میره ...

😢😢

اره پر شد یهو لبم 

آخه من میگم اگه مریضی دیگه بود اینقدر یهو نمیومد فک کن لبم خارید تو نیم ساعت دونه زد

چند وقت بعد رفت؟

حدود دو سه ماه بعد خارش شدیدم داشت

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
😢😢 اره پر شد یهو لبم  آخه من میگم اگه مریضی دیگه بود اینقدر یهو نمیومد فک کن لبم خارید تو ن ...

حساسیت همین طوره

باور کن مادربزرگ من یکدفعه نسبت به دارویی حساسیت زد بعد چهار پنج سال هنوز درگیرشه کمتر شده ولی باز ممکنه گاهی دونه های قرمز بزنه پوستش 

حالا مال شما مطمئن باش زودتر خوب میشه نهایتا یه هفته ولی گفتم بدونی چه قدر زمان میبره بعضی حساسیت ها

حساسیت همین طوره باور کن مادربزرگ من یکدفعه نسبت به دارویی حساسیت زد بعد چهار پنج سال هنوز درگیرشه ...

من خیلی وسواس بیماری دارم برعکس میبینی همه چیز یهو میاد سراغم