2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه موضوع تاپیکت برای کسی جذاب نیس عزیزم...

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

خب کسی نمیدونه لابد 

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(: ( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ )💔

بقول نقی مگه داااااریم مگه میییییشه؟

اره من خودم تاحالا نداشتم هندزفری گردنی

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(: ( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ )💔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12481523/%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%b9%d8%b3%d9%84-%d8%b7%d8%a8%db%8c%d8%b9%db%8c-%da%a9%d8%b1%d8%af%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86 به نام 🥰🥰عسل طبیعی سنندج موجود شد در ظرف های 1و2و3 کیلوییدر صورت نیاز مشتری با موم یا بی موم نیز ارائه میگرددقیمت مناسبکیفیت تضمینی 🤩🤩دوستان ممنون میشم حمای

خوب کمک میخوام

هندزفری میخوای ؟ مارک بهت معرفی کنم؟ سوالت اینه؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببخشید اسی ولی برای خرید باید بری جایی که میفروشن اطلاعات بگیری مثلا یکی من اصلا اطلاعی ندارم چون استفاده ای نمیکنم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻