2777
2789
عنوان

خیانت

50 بازدید | 3 پست

چرا آنقدر خیانت زیاد شده هر جایی و که میبینم و می‌شنوم واقعا فقط دارن در مورد خیانت صحبت میکنند اینکه خانومی به همسر یا آقایی به همسرش خیانت کرده هیچ وقت فکر نمی‌کردم دور و اطرافم چنین اتفاقی بیافتد تا اینکه چند وقتی بود از یکی از دوستام خبر نداشتم امروز که زنگ زدم دیدم گرفته هست مثل همیشه نیست بعد که گفتم وی شده گفت شوهرم بهم خیانت کرده بعد چند وقت فهمیده می‌گفت شوهرم اول انکار کرده بعد که من چت هاش و با اون خانومه دیدم گفت آره باهاش رابطه دارم میگفت. چند وقتی هست که خیلی رفتارش تغییر کرده بود همش اذیت میکرد تازه متوجه شدم همه زیر سر اون زنی بوده که باهاش بهم خیانت کرده 

آخرشم گفت همون بهتر که ازدواج نکردی چند اگه ازدواج میکردی مدام باید نگران خیانت نکردمش باشی 🤔🤔🤔

اره زیاد شده به هزار دلیل  ۱-بی وجدانا زیاد شدن  ۲-فضای مجازی راه خیانت رو آسونتر کرد ...

ربطی به ازدواج نداره چون الان خانوم یا آقای متاهل به همسرشان خیانت میکنن  والا آدم مجرد که به کسی تعهد نداده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ربطی به ازدواج نداره چون الان خانوم یا آقای متاهل به همسرشان خیانت میکنن  والا آدم مجرد که به ک ...

خیلی ربط داره عزیزم شما از هر ده تا متاهل دو سه تا خائن پیدا میکنی اونا ذاتشون کثیفه اما از ده تا مجرد هشت نفر حداقل با یه نفرن و براشونم مهم نیست طرفشون متاهله یا نه فقط میخوان با یکی باشن شاید همینا ازدواج میکردن نصفشون سروکلشون تو زندگی یه زن یا مرد بدبخت نبود

بقول شما تعهدی ندارن آزادترن دیگه زندگی خراب کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز