2821
2789
این بیچاره باورش نشد کسی از این حرف ها بهش نزده بود  گفت اشتباه گرفتی

بچم گرخید😂😂😂

نارنگی‌پوست‌کندن‌آسونه ؛ یکیوپیداکنین‌براتون‌اناردون‌کنه .   سالیوان‌هستم(ورژن‌کوچولوش)'                                         عاشق‌شعر،کتاب،فیلم‌و‌رمان .                                             یه‌صلوات‌مهمونم‌می‌کنی؟💜 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این چیههه🤦🏻‍♀️😂😂

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
بچم گرخید😂😂😂

تاحالا نگفته بودی🥲😂

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜
این چیههه🤦🏻‍♀️😂😂

خاک‌ برسر بی‌احساست

نارنگی‌پوست‌کندن‌آسونه ؛ یکیوپیداکنین‌براتون‌اناردون‌کنه .   سالیوان‌هستم(ورژن‌کوچولوش)'                                         عاشق‌شعر،کتاب،فیلم‌و‌رمان .                                             یه‌صلوات‌مهمونم‌می‌کنی؟💜 
چآلش جدید خوبه دیگه  شما هم بفرست

فرستاد منوووو🤦🏻‍♀️😂😂

@سالیوان_کوچولو