2777
2789
عنوان

نامزدم میگه شبیه دخترچوپون هاشدی😭

1130 بازدید | 39 پست

بخداانقدراعصابم خورده به زور دارم خودموکنترل میکنم گریه نکنم:)))))

من همیشه لباس پوشیدنم ساده و کلاسیک بوده نامزدمم همیشه میگفت خوبه و شیک میپوشی واینا الان چندوقته هی دیدم میگه فلانی تیپش خفنه فلان دخترونگاه فلان جور لباس پوشیده خفنه

منم ناراحت میشدم خب ولی گفتم بیام یبارم اسپورت وجوری که اون دوست داره لباس بپوشم رفتم تو بدترین شرایط مالیم یه دست لباس جدیدجوری که فکرمیکردم دوست داره خریدم امروزهمودیدیم باذوق گفتم ببینه خوشش بیاد همون اول میگه لباس باباته یاداداشته زیرش پوشیدی بازداشتم میومدم دیدم داره نگام میکنه میخنده گفتم چیه گفت اخه بامزه شدی گفتم خب چرامیخندی میگه اخه باشلوار گشاد واین لباسه شبیه دخترچوپون هاشدی...

موندم چیکارکنم دیگه واقعا کلافه شدم عصبیم کرده ولی هی میخوام اروم باشم

عقد کردید؟

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اون تیپ بهت نمیاد عزیزم 

شاید ترکیب لباسا بهم نمیان 

ولی

این چیزی از بیشعوریه نامزدت کم نمیکنه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙