2777
2789
عنوان

شب یلدا؟؟

165 بازدید | 19 پست

دوستان من مربی مهد کودکم لطفا کسایی ک بچه هاشون مهد کودک بردن سال های پیش بیان بگن مهد کودک چه برنامه ای براشون اجرا کرده بود و بقیه هم‌ک فرزند مهد کودکی نداشتن بیان نظرشون بگن که چیکار کنیم برا بچه ها ک یه شب خاص باشه مثلا ما یه تالار رزرو کردیم براشون از ساعت۵ تا ۹ شب هست و شام و میوه برای پذیرایی میدیم و مادر بچه ها هم حضور داره حالا چیکار کنیم که بهشون خوش بگذره؟؟

یه نمایش سرگرم کننده 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنظرم تواون شب براشون از رسوم های قشنگ ایران مون بگید 

و بچه هارو با اشعار زیبای حافظ اشنا کنید 

چند نفر هم دعوت کنید برای نمایش دادن و عکس گرفتن با بچه ها 

زمان ما شکل پیرمرد و پیرزن میاوردن عکس بگیریم😂

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بنظرم جالب نیست فقط بچه و مادر 

پس پدر یا کسی که فرزند دیگه ایی داره چی ؟ شب یلدا تنها تو خونه بمونن؟ بعضییا که کلا یلدا رو میرن خونه مادر و پدر بزرگشون 

اگر کلا خانوادها مخالفتی ندارن میتونید اتلیه بیاد بچینه تم یلدا رو و دونه دونه عکس بگیره حالا یا تنهایی یا با خانوادهاشون و اگر تئاتر عروسکی هم اجرا بشه خوبه

بنظرم جالب نیست فقط بچه و مادر  پس پدر یا کسی که فرزند دیگه ایی داره چی ؟ شب یلدا تنها تو خونه ...

شب یلدا ک نیست دو یا چند شب قبل یلدا هست و برای اتلیه هم ی روز دیگ صبح میبریم بچه هارو 

تئاتر عروسکی ایده خوبی بود ممنونم💯