2821
2789
این حس رو جدی نگیر  اگه باهاش تو رابطه ایی ،ترکت میکنه ،بعد دوسه سال باز برمیگرده بهت

منم میگی سیدعلیرضا بهم برمیگرده یا نه؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلت چیه تابگم درس میشه یانه

میشه واسه منم بگی

دوسم داره یا نه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
این حس رو جدی نگیر  اگه باهاش تو رابطه ایی ،ترکت میکنه ،بعد دوسه سال باز برمیگرده بهت

حس امین به ریحانه چیه؟پیشنهاد میده؟؟

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

نه متاسفانه  خودت باعث شدی بره ؟ یا مادرش؟

خودم

اشکال نداره ازت بخوام ماه تولدشو حدس بزنی؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
2824
2823
2791
2779
2792