2777
2789
عنوان

زندگی تو اهواز یا آبادان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4365 بازدید | 98 پست
آب همه جا هست ولی بی کیفیت آب می‌خریم  البته اقوام اهواز هستن اونها هم آب معدنی میخرن

خودم اهوازیم در حریان هستم ولی ادم باید با اگاهی وارد بشه و ممکنه چون غریب هستن خونه رو بهشون بندازن از املاکی جکاعت هرکاری بر میاد

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکانات اهواز بیشتر  با فاکتور گرفتن هوای بدشو گرماش و نرسیدگی مسئولین  شهر عالی هستش ا ...

اینکه ابو گاز ندارن برای پایین شهراشه درسته ؟ یا بالا شهراشم این موضوع هست؟

اب که کیفیت ندارع اگر منبع اب بود بودن اب تصفیه کن واجبه چه اهواز چه ابادان

در جریان اینکه کجاها دقیقا اب ندارن نیستن اینجایی ک اشناعه ما بود مرکز شهر بود

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
بله اینجا خوزستانی زیاد میبینیم ، متسفانه مجبوریم ی چنسالی،البته دوستم میخواد بره منم احتمالا تایه چ ...

خب بسلامتی.بنظرم اگه 

ا توان پرداخت رو داره مستقیم بره کیانپارس دنبال خونه.بعد از اون هم زیتون کارمندی(زیتون کارگری هم هست.)بعد از اونم کوروش 

البته پاداد شهرک نفت و باقی جاهها هم نکه بد باشن.

این جاهها ک میگم بهترن

آب و دارن ولی باید دستگاه تصفیه نصب کنی  برای مصرف آشامیدن..چه اهواز چ آبادان..گازو همه جا دارن اهواز.البته ابادان ک گاز کشی نداره کپسوله..فک کنم بخاطر دلایل ایمنی باشه ک گاز نداره 

شادی های شبانه ینی چی شبا جشنه؟😂

اره میزنن و می‌رقصن تا صبح . رقابتیه هر کی بیشتر بلرزونه باحال تره   واسه عید البته من دیدم . اما میگن خیلی آبادانی ها شاد و باحالن

اره خیلی. غریب نواز هستن . همش میخواد به مهموناشون خوش بگذره.

چه خوب 😍 بنظرم قبل مهاجرت یسر باید بریم خودمون از نزدیک ببینیم همه چیو بسنجیم الان واقا دو دل شدیم هر کدوم مزیتای خودشو داره واقا