2777
2789
عنوان

وکیل داریم اینجا؟؟؟

67 بازدید | 8 پست

سلام میشه لطفا به سوالم جواب بدید؟ مرسی...

اگه ی زن و شوهر مستاجر باشن و قرار داد به نام خانم خونه باشه و بعد از مدتی همسر خانم بره شکایت کنه و بخواد قرار داد رو به نام خودش تغییر بده و پول رهن خونه رو بگیره ، آیا این شکایت به جایی میرسه؟ اینم بگم که خانم همه ی طلاهاشو به آقا داده و قرار گذاشتن تا وقتی که مرد دوباره همون مقدار طلا برای همسرش بخره ، قرارداد خونه به نام خانم باشه. الان آقا چون مبلغ پول پیش و کرایه رو از کارت خودش پرداخت کرده ، شکایت کرده و میخواد که قرار داد به نام خودش ثبت بشه. آیا این شکایت به جایی میرسه؟ آیا آقا می‌تونه این کارو بکنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه از کارت خودش پرداخت شده حرفش میرسه

شما باید ثابت کنید که اون پول مال شما بوده که ایشون پرداخت کرده

حتما وکیل بگیرید 

احتمال برنده شدنشون کمه با وکیل

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه از کارت خودش پرداخت شده حرفش میرسه شما باید ثابت کنید که اون پول مال شما بوده که ایشون پرداخت ک ...

شما وکیل هستید؟ من پیام های که در این مورد با هم صحبت کردیم رو دارم. مثلا اینکه گفته بعد که پول اومد دستم دوباره طلاهاتو برات میخرم! آیا این پیام ها مدرک محسوب میشه؟

شما وکیل هستید؟ من پیام های که در این مورد با هم صحبت کردیم رو دارم. مثلا اینکه گفته بعد که پول اومد ...

بله مدرک هست

نه من وکیل نیستم ولی پدر و داماد و برادرم هستن 

دفترامون پیش همه و خیلیاشون برای مشاوره پیش من میان واسه همین زیاد دیدم.

شما حتما وکیل بگیرید بهرحال

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر