😭🤣حاضرم شرط ببندم خونه بابات هیچ غذایی درست نمیکردی💔
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
عزیزم خونه بابات غذا درست نمیکردی غذا که میخوردی چطور اسم غذاهارو نمیدونی؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
منم مثل تو بودم غذاهایی اختراع کردم که همسرم باور میکرد من خونه بابام خورده بودم بعد میرفت میگفت یه غذاهایی بلده همش خارجی در صورتی که خبر نداره ته مونده غذاهای روزهای قبله😂
منم مثل تو بودم غذاهایی اختراع کردم که همسرم باور میکرد من خونه بابام خورده بودم بعد میرفت میگفت یه ...
😂😂
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
گوشت چرخکرده ارو قلقلی میکنی بعد تو یه قابلمه پیاز سرخ میکنی و پیاز سرخ شد بهش گردو وکشمش اضافه میکنی بعد قلقلی هاتو میریزی رو اینا یه قاشق رب انار و با یکم زعفرون دم کرده قاطی میکنی و میریزی رو اون ترکیبت و بعد مثلا ۲پیمان برنج و۳پیمانه آب و باهم میریزی رو ترکیباتت ودرشو میبندی بپزه مثل لوبیا پلو