2821
2789
عنوان

گرفتگی گردن

160 بازدید | 10 پست

صبح که پاشدم گردنم درد میکرد الان خیلی بدتر شده

امپول کرفتگی چندجا رفتم ندادن بدون نسخه

الان مادرشوهرم میگه داره بنظرتون بزنم؟

بیش از اندازه درد دارم حتی نمیتونم بخوابم و پاشم

بزن اگه تاریخش نگذشته 

قرصشم میتونی بخوری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قرصش خوردم خوب نشدم اصلا چندتا بخوری اثرمیکنه

حالا زیاده روی نکن 

شاید مشکل دیگه ای هست 

یه دکتر بری بد نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

آخه من چند روز پیش مريض شدم کل عضله بدنم باهم گرفته بود خیلی بد بود که دکتر گفت آنفولانزا هستش با چهارتا آمپول سرم بهتر شدم به خاطر اون سوال کردم ببینم آیا فقط گردنت گرفتگی داره یا نه کل بدن

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
آخه من چند روز پیش مريض شدم کل عضله بدنم باهم گرفته بود خیلی بد بود که دکتر گفت آنفولانزا هستش با چه ...

اصلا گرفتگیش فرق داره حتی راه میرم و میشینم پامیشم درد دارم ولی فقط بالاتنمه

اصلا گرفتگیش فرق داره حتی راه میرم و میشینم پامیشم درد دارم ولی فقط بالاتنمه

منم دقیقا اینجوری بودم نه میتونستم بشینم نه بخوابم نه راه برم خدا سر هیچکس نیاره واقعا تحملش سخت بود ولی حتما برو دکتر 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
منم دقیقا اینجوری بودم نه میتونستم بشینم نه بخوابم نه راه برم خدا سر هیچکس نیاره واقعا تحملش سخت بود ...

رفتم امپول شل کردن عضله داده ولی هنوز خوب نشدم ۳ساعت از تزریقمم گذشته

گفت اگه خوب نشدی باید بری ارتوپد