2777
2789
عنوان

اگه کابینتامو سفید بزنم بد میشه؟

66 بازدید | 6 پست

وسیله هام سیلوره بنظرتون کابینت سفید بزنم بد میشه؟؟

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

سفید با همه چی میاد

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نه اتفاقا خیلیم خوبه وسایل اگه سفید باشن تو کابینت سفید خودشونو نشون نمیدن ولی سیلور تو کابینت سفید قشنگه من وسایلم سیلوره هایگلس سفیدوطرح چوب زدیم پارسال خودم عاشقشونم اگه خواستی عکسشونو برات بفرستم

خدایا شکرت❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا خیلیم خوبه وسایل اگه سفید باشن تو کابینت سفید خودشونو نشون نمیدن ولی سیلور تو کابینت سفید ...

بفرست عزیزم

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

خیلی قشنگه 😍😍😍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792