2777
2789
عنوان

بدبخت شدم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 42 پست
37سالمه دخترم ۱۴ سالشه به خدا تا الان نمیدونستم سه ایکس چیه؟ بچه های الان از بچگی چشم و گوششون باز م ...

منم با ۳۰ سال سن نفهمیدم خخ

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

البته شما هم چشم و گوش بچه های سایت رو باز کردی  کارت کم از اون پسر نیست

یعنی بچه های سایت نمیفهمند این چیزا رو سادش این سایت 

که فقط عکس بود سایت های افتضاح رو نمیدونند کسانی که این سایت میاند نترس از بچه های ما بزرگترند

37سالمه دخترم ۱۴ سالشه به خدا تا الان نمیدونستم سه ایکس چیه؟ بچه های الان از بچگی چشم و گوششون باز م ...

منم35سالمه نمیدونستم. حالا فقط یدونه این سایت که نیس هجوم اوردن چشم و گوش همه رو من یعنی باز کردم اینترنت پره این سایت ها، ولی برای بچه های سن ما ا صلامناسب نیس خدا لعنت کنه اون پسر رو

من یه بار متوجه چنین چیزی راجع به پسرم شدم خیلی حس بدی داشتمهر دو تا بچه ام و بردم تو اتاق براشون از حریم خصوصی گفتم و اینکه هیچکس نباید بدن کس دیگه ای رو نگاه کنه کار بدیه و...‌ بعد هم قرآن آوردم و کلام خدا رو در مورد نگاه کردن به نامحرم البته در حد فهمشون براشون خوندم . خدارو شکر خیلی تاثیر گذاشت . 

من یه بار متوجه چنین چیزی راجع به پسرم شدم خیلی حس بدی داشتمهر دو تا بچه ام و بردم تو اتاق براشون از ...

من در مورد حریم شخصی بهشون گفتم و اون رو میدونند و رعایت میکنند ولی این مسئله کمی پیچیدست که بچه با چشمای پاکش چیزهای بد میبینه که از اون درک نداره، استرس داره چن وقته نگو برای این موضوع بود

عیب نداره تو هم زیاد جلوی بچت‌ حساسیت‌ یا استرس و... نشون نده که اون بیشتر استرسی بشه یا روی فکرش تاثیر بذاره آروم آروم از ذهنش پاک میشه سعی کن حواسشو‌ پرت کنی

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋