2777
2789
عنوان

تهدید پخش عکس ❤️❤️❤️🥺

502 بازدید | 16 پست

این پسره رل سابقمه بعد اینکه جوابش ندادم فحش داد تهدید کرد ک عکسا رو می‌فرسته برا مامانم ( یا مامانم حرف میزد قبلا رابطشون اوکی بود  ب خاطر شرایطم ) 

پیام داد ولی از عکس چیزی نگفت اینا عملی انجام نداد 

ب نظرتون امکان داره پخش کنه کلا ؟ جریمش چیه ؟ 

(عکس نود )

نود در چه حد؟کاملا لخت؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یکم سواد رابطه اجتماعی تو مدرسه ها درس میدادم که اینطوری نشه!!

دوست عزیز شما میتونی از طریق پلیس فتا شکایت کنی معمولا هم محرمانه حلش میکنن چون هم تهدید جرمه و هم پخش عکس 

اگه هم پلیس فتا تو شهرتون در دسترس نیست مراجعه کنید به کلانتری۱۱ اونجا شعبه پلیس فتا هست

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
اره صورت هم کمی معلومه دو سه تاش

خسته نباشی😑

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اول ک عکس نود چرا خواهر من

من خودم کاربر اقا هستم

برادرانه بهت میگم ب پیر ب پیغمبر پسری ک عکس نود ازتون بخواد عمرا شما رو برا ازدواج نمیخواد

حتی اگه قصدش ازدواج باشه با شما وقتی نود دادی کلا بیخیالت میشه پیش خودش میگه این کلا دختر خ ر ا ب ی ه، البته دور از جونتون

در مورد عکس هم هیچ غلطی نمیکنه، اینو من بهت میگم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
اول ک عکس نود چرا خواهر من من خودم کاربر اقا هستم برادرانه بهت میگم ب پیر ب پیغمبر پسری ک عکس نود ...

تموم شد؟

حالا بیا پایین

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
حق گفت ک:/

الان نیاز ب حق گفتنش نیست 

چرا یاد گرفتن هرجا ی مشکلی برا دختر پیش میاد میان اول خود اون دخترو محکوم و نصیحت میکنن؟

پخش و تهدید عکس همه جای جهان غیرقانونیه حتی اگه نود باشه 

هیچ نری حق اینو نداره تهدید کنه 

این اقای مثلا دلسوز اگ خیلی حق گو هس اول بیاد همجنس خودشو محکوم کنه ✌🏿🗿 

لازم نکرده بره بالا منبر 

البته از جامعه مردسالار غیر اینم توقع نمیره 🙂✌🏿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
الان نیاز ب حق گفتنش نیست  چرا یاد گرفتن هرجا ی مشکلی برا دختر پیش میاد میان اول خود اون دخترو ...

محکوم و نصیحت کردنو که خود خانمام میکنن چیزی نیست که بگیم نههه فقط اقایون میکنن:/

تو هر جنسیم بد و خوب هس:/

ولی باشه شما راست میگی:/

اینم میگذره سخت نگیر:)
محکوم و نصیحت کردنو که خود خانمام میکنن چیزی نیست که بگیم نههه فقط اقایون میکنن:/ تو هر جنسیم بد و ...

🚶🏾‍♀🤝🏿

تموم شد؟ حالا بیا پایین

تاپیک خودکشیتو دیدم دلم نمیاد جواب دندان شکنی بهت بدم

ولی دختر خوب اینو ب یاد داشته باش مسخره کردن کار درستی نیست، چون ی روز کارماشو پس میدی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
تاپیک خودکشیتو دیدم دلم نمیاد جواب دندان شکنی بهت بدم ولی دختر خوب اینو ب یاد داشته باش مسخره کردن ...

منتظر کارمامم 

ت هم منتظر بهشت رفتنت باش و برای وعده بعشت و حوری جواب منو نده تا مبادا دلم بشکنه و خدا قهرش بگیره و از صف بهشت رفتن بیرون انداخته بشی 🙂

جواب این پستتو برای یکی از مدافعینت فرستادم و اگ بخونیش میفمی دلیل حرفم ب ت چی بود 🚶🏾‍♀

الان نیاز ب حق گفتنش نیست  چرا یاد گرفتن هرجا ی مشکلی برا دختر پیش میاد میان اول خود اون دخترو ...

.