2777
2789
عنوان

اقدامی هستم دلم بدجور گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  دوست من پلی کیستیک شدید بود خودش و مادرش و خواهرش همگی تنبلی شدید داشتن بعد از عمل وار ...

سعیمو میکنم ولی همش میگه مشکل از توعه از دست اونم خستم دیگه

من این ماه هم گذشت روز ۴ پریودمم ولی فقط لکه بینیه بی بی چک ویتاساین زدم یکم پیش منفی بود 😔😔😔😭

شاید لک لانه گزینیه.بزار چند روز بگذره دوباره بزن مدیکور روژان بزن.انشالله یه خبرایی باشه.خیلی سخته.هرروز اینجا تاپیک سقط میبینم یا اینکه بچه مو نمیخوام یا حامله ام پشیمونم دلم خیلی برای خودم میسوزه خدا به من دادو ازم گرفت اما اینجا خیلی هارو میبینم عمدا سقط میکنن.نمیدونم حکمتش چیه.

اول از همه یک دکتر خوب برو 

کیست که مشکل جدی نیست َبه راحتی درمان میشه

پیش همسرت خودت قوی و با روحیه نشون بده

درست وقتیکه بیخیالی و فکرشو نمیکنی باردار میشی

مهم اینکه استرس نداشته باشی 

شاید لک لانه گزینیه.بزار چند روز بگذره دوباره بزن مدیکور روژان بزن.انشالله یه خبرایی باشه.خیلی سخته. ...

اره والا منم میبینم حالم بد میشه بعضی وقتا دلم از خدا هم میگیره دیگه دست به دامان دعا نویس شدم 

سعیمو میکنم ولی همش میگه مشکل از توعه از دست اونم خستم دیگه

این دفعه رفتی دکتر بگو برای همسرت هم یه آزمایش بنویسه

بگو دکترم گفته لازم و واجبه 

شاید اونم خیلی کم ضعیف باشه و این خیلی تو نتیجه تاثیر می ذاره 

همسر من که هیچ علائمی نداشت نه درد نه تورم هیچی.ولی نیاز به عمل داشت

اول از همه یک دکتر خوب برو  کیست که مشکل جدی نیست َبه راحتی درمان میشه پیش همسرت خودت قوی و ب ...

والا بیخیالم شدم اولا کلا بیخیال بودم و این چند ماه اخیر دیگه خودم کشتم براش ولی نشده

اره والا منم میبینم حالم بد میشه بعضی وقتا دلم از خدا هم میگیره دیگه دست به دامان دعا نویس شدم 

منم خیلی وقتا بهش گله کردم گریه کردم قهر کردم ولی باز جز خودش کسیو نداشتم بهش پناه بردم.عزیزم دعا نویس اینا فایده نداره تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته.

منم خیلی وقتا بهش گله کردم گریه کردم قهر کردم ولی باز جز خودش کسیو نداشتم بهش پناه بردم.عزیزم دعا نو ...

گفته دعای همزاد داری نمیدونم بخدا دیگه دارم دیوونه میشن شنیدم ۱ سال به بعد دیگع نازایی حساب میشه