2821
2789

دعای سنی هاست؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه توی مفاتیح هست

تو مفاتیح اصلی تا حالا دیدی؟اگه تو کتاب دعای های متفرقه دیدی ک دعای جعلیه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

گفته شده است که در هنگام بروز مشکلات خاص و مصیبت های سخت، برای رهایی از مشکلات می توان از فواید این دعا بهره مند شد. همچنین از حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و اله روایت است که هر کس دعای شش قفل را در نزد خود نگه دارد یا بخواند خدا او را مشمول رحمت خود قرار داده و او را از تمام آفات حفظ می نماید ، دعایش همیشه مستجاب بوده و در دنیا با عزت و احترام زندگی می کند.

بسم الله الرحمن الرحیم

قفل اول:بِسمِ اللهِ السَّمیعِ الٌبَصیرِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء بِرَحمتِکَ یا اَرحمَ الرّحمینِ وَ صلَی اللهُ علی مُحَمَّدٍ و ألهِ أجمَعینِ

سپس گرفتاری خود را متذکر شود.

قفل دوم:بِسمِ اللهِ الٌخالقِ الُعَلیمِ الّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الًفَتّاحُ الٌعَلیمٌ بِرَحمتِکَ یا اَرحَمُ الٌرّحِمینِ

سپس حاجت خود را بگوید.

قفل سوم:بِسمِ اللهِ السَّمیعِ الُعَلیمِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الٌغَنِیُّ الٌقَدیرٌ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمُ الٌرّحِمینِ

قفل چهارم:بِسمِ اللهِ الٌعَزیزِ الٌکَریمِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الٌعَزیزِ الٌکَریمِ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمُ الٌرّحِمینِ

قفل پنجم:بِسمِ اللهِ السَّمیعِ الٌعَلیمِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الٌعَلیمِ الًخَبیرِ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمُ الٌرّحِمینِ

قفل ششم:بِسمِ اللهِ الٌعَزیزِ الٌرَّحیمِ الَّذی لَیسَ کَمِثلِه شَیء وَ هُوَ الٌعَزیزِ الٌغَفورٌ فَاللهُ خَیرً حافظاً وَ هُوَ أرحَمُ الٌرّحِمینِ

( گرفتاری خود یا دیگری را ذکر کند و از خدا بخواهد تا برطرف نماید)

خدا چہ قشنگ میگه : 'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️ 
تو مفاتیح اصلی تا حالا دیدی؟اگه تو کتاب دعای های متفرقه دیدی ک دعای جعلیه

نه خودم که مفاتیح ندارم میگن هست توی مفاتیح 

خیلیام شنیدم حاجت گرفتن 

یکی میگفت نوشته همراهش و خونده حاجت گرفته حالا هرسال دهه محرم متنو چاپ میکنه بین مردم مسجد پخش میکنه

نه خودم که مفاتیح ندارم میگن هست توی مفاتیح  خیلیام شنیدم حاجت گرفتن  یکی میگفت نوشته هم ...

من شنیدم خرافات

چی هست؟جالب بود برام بیشتر توضیح میدی

متنشو گذاشتم عزیزم 

میگن که یبارم بخونی درسته بعضیام شش روز میخونن 

و نوشته هم بشه همراهت باشه که چه بهتر 

منتها من نوشتنشو چون میترسم ادابشو‌نمیدونم بنویسم 

میخوام بدونم نتیجه میده که بخونم البته که هر دعایی ذکری به دلت افتاد باید بخونی یجورایی ب دلم افتاده بخونم 

ی مشکل بزرگ توی زندگیم دارم که نمیتونم بگم 

برامون طلسم نوشتن 

دادم باطل کنن و دعا میگیرم از دعانویس اما نمیخوام خودمم بیکار بمونم ذکر بگم نذر کنم که ان شاءالله همه چیز درست بشه 

خیلی خیلی خیلی مشکل بزرگیه 

حاج آقا عالی در برنامه سمت خدا گفت که دعای شش قفل سندیت نداره و در مفاتیح الجنان هم نیست ، برای حاجت روایی به دستورات علمای شیعه باید توجه کرد ، اگر بخواهیم بزرگترین حاجت هامون برآورده بشه راهش اینه 👇

حتما حتما نماز بخونیم اون هم اول وقت

ترک گناه کوچک و بزرگ

خوش اخلاق بودن

صلوات فرستادن

زیاد استغفار گفتن

صدقه برای امام زمان

غیبت و قضاوت نکردن

قرآن خواندن و هدیه آن به امام زمان

مهربانی با پدر و مادر

قرآن خواندن و صلوات برای  اموات و شهدا و شهدای گمنام

و در کل عمل کردن به تمام دستورات خدا ، مثل حجاب برای زنان ، خمس و زکات دادن