2777
2789
عنوان

سانترال لب

7090 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کیا سانترال لب انجام دادن ، دوره نقاهتش چقدره؟ و جای بخیه میمونه ؟

من پارسال عمل بینی انجام دادم الان فاصله لب و بینیم زیاده اابته قبل عملم یه کم زیاد بود، هر کی میبینه بهم میگه چرا فاصلش اینقد زیاده ،تو فکر سانترال لبم ولی میترسم جای اسکارش بمونه برای همیشه ، کسی اینجا تحربه داره یا تو اطرافیان دیده ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم خیلی دوست دارم انجام بدم اما از اینکه دندونای بالاییم مشخص بشن میترسم

خخخ اره اینم هست ولی من بیشتر از جای بخیش میترسم،  از طرف دیگم فاصله لب و بینیم زیاده نمیدونم چه تصمیمی بگیرم میترسم سانترال انجام بدم اوضاع بدتر شه

خخخ اره اینم هست ولی من بیشتر از جای بخیش میترسم،  از طرف دیگم فاصله لب و بینیم زیاده نمیدونم چ ...

کاش موقع جراحی بینی به پزشکت میگفتی شنیدم که دنبال بینی سانترال هم انجام بدی جای بخیه نمیمونه،منم فاصله لب و بینیم یخورده زیاده

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

سلام من دوبار سانترال لب انجام‌دادم بار اول واقعا وحشتناک شد به حدی جای بخیه بدجور موند و لبم کج شد که حای به فکر خودکشی بودم هر کسی به من نگاه میکرد خود به‌خود نگاهش میوفتاد روی سانترال لبم واقعا عذاب کشیدم بار اول پیش دکتر مهدی مجرب شیراز عمل کرذم و دوسال زجر کشیدم به‌گناه نکرده سرم‌جلوی مردم پایین بود تا اینکه یه فرشته خدا سر راهم گذاش خانم دکتر زینب مرسلی تهران ..هر جا هست خدا نگهدارش باشه خدا حافظ قلبش باشه . خانم دکتر مرسلی من رو دوباره عمل کردن اونقد با ظراافت بخیه زدن که ضخامت بخیه  اندازه یک تار مو بود خدا رو شکر نجاتم داد خانم دکتر

سلام من دوبار سانترال لب انجام‌دادم بار اول واقعا وحشتناک شد به حدی جای بخیه بدجور موند و لبم کج شد ...

سلام فکر کنم من الان با شما تو اینستا چت میکردم همونیگه گفتم معلمم شاید تابستون سال بعد برم کلیپ شما تو پیج دکتر مرسلی هسن دیدم

منم عمل کردم متاسفانه من بینیم کج شده و اینکه جای بخیه یه طرفش،سفت و برجسته شده بقیه اش که چاله داره و افتضاح اصلا خدا لعنت کنه دکترایی که نمیتونن و کار انجام میدن 

از نزدیک هم مشخص نیست ؟

ببین تحقیقاتی که من کردم البته من سانترال کردم افتضاح شد بعدا چندتا دکتر دیدم تمیز کار میکنن یکی دکتر زینب مرسلی هست یکی فرهودگوراوانچی این دوتا بخیه های خطی میزنن و تنها دکترهایی هستند که بخیه دونه ای نمیزنن بقیه دکتر ها کارشون خوب نیست