2789
عنوان

جهیزیه عروس🧸

225 بازدید | 16 پست

لطفا خانوم های خوش سلیقه نظر بدین🥺قراره برم واسه جهیزیه ام ماشین لباسشوی و گاز..میز ناهار خوری.. جاکفشی.. ساعت.. بخرم بنظر تون چه مدله بگیرم و چه رنگ باشه چه رنگ ومدلی مد هست🥺🤕

قالی م طوسی مانند هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ست آشپزخونه بستگی به سلیقه خودت داره با فرش پذیرایی ستش نکن

سفید برای آشپزخونه های کوچیک خوبه ولی تو وسیله‌ای برقیت ممکنه زرد بشه سیلور انتخاب خودم بوده

چوب هم باید ببینی چی دوست داری بعضیا سفید دوست دارن که به فرش طوسیم میاد بعضیا رنگ طبیعی چوب

حتی چوبهای جدید که خیلی روشن هستن هم مناسبن

بنظر من حتما چوبی بخر‌ناهار خوریو چوب هیچوقت از مد نمیوفته.. چوبی سلطنتی گنده اصلا نخر ظریف و ساده بخر مینیمال باشه..

لباسشویی هم سفید بگیر و اگ‌ خاستی ایرانی‌ بخری دوو بهترین گزینست..

ساعتم بنظر خودم ی دیواری ک نقریبا بزرگ باشه و شیک بخر من از ساعت ایستاده اصلا خوشم نمیاد..

جاکفشی هم‌ ازاین داشبوردیا سااااده ک عرضش خیلی کمه بخر با ۲ تا شمعدون چوبی و ی اکسسوری مثلا گلدون ظریف واسه کنارش..

گازم ک اگ خونه واسه خودته و فر داری صفحه ای نصب کنی بهتره و بجای شیشه ای استیل جنس بهتری داره...

ست آشپزخونه بستگی به سلیقه خودت داره با فرش پذیرایی ستش نکن سفید برای آشپزخونه های کوچیک خوبه ولی ت ...

من دوست دارم همه وسیله اشپز خونه م تاجایی که بتونم سفید بگیرم 

اخه وسایل برقی ام طوسی هست 

ولی توسترم سفید خریدم گفتم اگه بقیه وسیله هام سفید باشه بنظرم شیک میشه 

بنظر من حتما چوبی بخر‌ناهار خوریو چوب هیچوقت از مد نمیوفته.. چوبی سلطنتی گنده اصلا نخر ظریف و ساده ب ...

نه خونه از خودم نیست فعلا🥺باید وام بیاد تا خونه بخریم

فعلا یک خونه اپارتمانی گرفتیم قراره بریم اونجا تاوام بیاد

نه خونه از خودم نیست فعلا🥺باید وام بیاد تا خونه بخریم فعلا یک خونه اپارتمانی گرفتیم قراره بریم اون ...

ب امید خدا..

خب گاز ایستاده بخر‌ طرح فر قشنگ ک خیلی گرون نشه و بعدا بتونی توی دیوار بفروشی و یه صفحه ای بخری‌ک روی کابینتت نصبش کنی ..

اگ اپارتمان کوچیکه مبل راختی بخر‌با ناهارخوری ستش ..

اصلا وسیله ای ک اینه کاری داره یا پایه شون استیل و اهنیه نخر ک خیلی زود از چشمت میوفته.. چوب خیلی باابهت تره ولی خب چوب سلطنتی نه!