2777
2789
عنوان

حنا و بابونه

915 بازدید | 2 پست

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه

یک سوالی که برام پیش اومده میخوام موهام رو با حنا رنگ کنم شنیدم ترکیب بابونه با حنا موها رو شرابی میکنی اگر تجربه ای دارین دریغ نکنید💗🫂

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾

من گذاشتم

بشدت زو ریزش مو تاثیر داره ولی رنگ نگرفت شرابی نمی. کنه

من با قهوه گذاشتم بابونه رو دم کردم به مخلوط اضافه کردم یکم مو رو قهوه ای طور می کنه 

بستگی ب جنس مو داره هر چقد تار مو نازکتر و روشن تر باشه بیشتر رنگ می گیره هر چقد مو مشکی تر و ضخیم تر کمتر

عزیزم حنا نزارید 🥴 حنا فقط برای تقویت پوست سر و اسکالپ سر هست .من هفته دو سه تا از این مشتریا دارم که طبق رسوم قدیم فکر میکردن حنا برای جلوگیری از ریزش و خشکی ... خوبه درصورتی که نمیدونین چه اسیبی به موهاتون وارد میکنید . زمان مامان بزرگای ما علم پیشرفت نکرده بود و مواد احیا و ابرسانی و پروتیین ساخته نشده بود . حتی اونا مواد شیمیایی مثل رنگ و دکلره نداشتن که یه روز مواد شیمیایی بزارن بعد مجدد یه روز دیگه با حنا بخوان تقویتش کنن یعنی اسب به توان ۱۰۰۰😅 و فقط حنا بوده  که بیشتر رو کف سر برای تقویت میزاشتن

موی خشک و اسیب دیده ph   اش قلیایی شده و حنا هم ph قلیایی داره وقتی باموی اسیب دیده میزارید بدتر اسیب وارد میکنید

اگر ریزش کف سر دارید حتما پزشک متخصص برید ازمایش بدین یا هورمونی یا کمبود ویتامین یا اعصابه 

اگر خشکی و وزی و موخوره تو ساقه دارید برید یه هیرتراپیست خوب نوهاتون رو احیا ابرسانی و پروتیین تراپی کنه ❤

Samira_hair_academy@

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید