2777
2789

باید به پزشک متخصص داخلی یا پزشک قلب و عروق مراجعه کنند تا زیر نظر پزشک دارو مصرف کنن و پرهیز غذایی هم داشته باشند و از غذا های چرب یا شور و غذاهایی که برای بیماری های متابولیک مضر هستند اجتناب کنند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

سلام

باید ببزینش دکتز قلب و متناسب با شرایطشون بهش قرص بده.

از ی سنی به بعد خوردن قرص فشار اجباریه و لطفا لطفا لطفا جدی بگیرین این قضیه. با افزایش سن، فشار خون  هم میره بالا

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به پزشک متخصص داخلی یا پزشک قلب و عروق مراجعه کنند تا زیر نظر پزشک دارو مصرف کنن و پرهیز غذایی ...

به پزشک مراجعه کرده اما در برابر دارو خوردن خیلی مقاوت میکنه خواستم بپرسم به غیر از دارو، مواد خوراکی و یا چیز دیگه ای هست ک مصرفش به کاهش فشار خون کمک کنه

‌‌‌

سلام باید ببزینش دکتز قلب و متناسب با شرایطشون بهش قرص بده. از ی سنی به بعد خوردن قرص فشار اجباریه ...

دربرابر دارو خوردن خیلی مقاوت میکنه نمیدونم چیکار کنم

‌‌‌

دربرابر دارو خوردن خیلی مقاوت میکنه نمیدونم چیکار کنم

کاری نمیتونین بکنین. خودش نخواد نمیشه. سعی کنین غذا بی نمک درست کنین و نمک رو از سفره بردارین. به جای اسنفاده از روغن های سوپرمارکتی و کارخونه ای، از روغن کنجد که طبیعی استحصال میشه و یا روغن زیتون اسنفاده کنین.

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
کاری نمیتونین بکنین. خودش نخواد نمیشه. سعی کنین غذا بی نمک درست کنین و نمک رو از سفره بردارین. به جا ...

اینکارو انجام میده مادرم غذاشو جدا درست میکنه بی نمک و کلا چرب نیست،مشکل قلبی ندارن فشار خون تو خونوادش ارثیه و اینکه خیلی زود عصبی میشه هم بی تاثیر نیست

‌‌‌