2777
2789

حالا خوبه من اصلا رشته ام ربطی نداره 

ولی شدم مسئول اینستا نصب کردن بقیه

فیل تر شک ن  نصب  کن 

گوشیم این برنامه رو نداره نصبش کن 

فلان مشکل داره باتریش اینطوریه درستش کن 

هنگ میکنه  درستش کن 

دیگه نمیگن بابا من اومدم مهمونی نه اینکه کارای شمارو انجام بدم 

دیشب برا اولین بار بهم گفتن برامون فیل تر شکن نصب کن اون که قبلی ریختی خرابه منم گفتم دیگه نداره همونه فقط   باز میگفت  عیب نداره همونو دوباره نصب کن 😁😓

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار خراب کن واسشون ی برنامه مهم حذف بزن 

ن خودشون میان اطلاع رسانی هم میشه دیگه هیشکی نمیاد 

سمتت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من اگه کمکی بتونم بکنم خوشحال میشم

کمکم حدی داره بخدا 

خالم هی اینستا براش نصب میکنم هفته بعدی میگه نمیدونم چرا پاک شده  بیا دوباره نصبش کن 

گناه من چیه اون تایم میخوام استراحت کنم 

منم همینطورم حتی عمم زنگ میزد همش میپرسید چیکار کنم یه مسدود کردن ساده رو هم باید میپرسید !بعد جالب ...

اره واقعا منم دلم میسوزه انجام ندم ولی خب وقتی ینفر نمیتونه یه برنامه ساده نصب کنه گوشی اندروید میخواد چکار 

الان مامان بزرگم میخواد گوشی  جدید بخره  میگم توروخدا ساده بخر منو ول نمیکنن دیگه

وای خیلی رو مخه 

ماهم جایی میریم هرکی شوهرمو میبینه تلوزیونم خرابه فلان مشکلو داره بیا نگاه کن درستش کن 

در اخرین شاهکارم ۲ماه پیش عمم زنگ زده تلوزیونم سوخت شوهرت بیاد درستش کنه حالا اونا شمالن ما تهران برگشته میگه منتظر میمونیم برای عروسی دخترعموم که اخر این ماه شما بیاین درستش کنین .زورم میاد هزینه کنم شوهرمم گفت من ابدا به تلوزیونشون دست نمیزنم بابامم کلی دعواش کرد که خجالت بکش ۳ماه میخوای منتظر بمونی اون بیاد درست کنه زنگ بزن نمایندگی بیاد 😑😑

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست