2789
عنوان

حرف دلم😭

77 بازدید | 7 پست

من میدونم تو هیچوقت برای من نمیشی

اماا چقدر خوب میشد اگه میتونستیم باهم باشیم🙂❤️‍🩹

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
سلااام خوبی تو بی معرفت 👻😊 نترس واسه تو میشه خودتم یکم همت کن ، با فکرو خیال نه( با تصمیم درست ...

سلام ممنونم 

شما خوبی؟

عقلانی نیست ادامه بدیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام ممنونم  شما خوبی؟ عقلانی نیست ادامه بدیم

خوبم شکر گلم ، ( تا وقتی که حال دلت خوب نباشه همینه)

چون حس میکنم دقیق حال دلت اشفته هستش

یا اینوری باش یا اونوری🤨 یبار فکرو خیال میکنی و یبارم میگی ای واااای دلم تنگ شد!!!!! 

دوس داشتن دل میخواد نه دلیل = پیش خودت فکر کن آیا با دلیل میشه فکر کنم؟ آیا بهم فکر میکنه که اگه میکنه پس کو!!!!!  ......... خودت باش و خودت عزیزتر از جان دوست خوبم😊 

خوبم شکر گلم ، ( تا وقتی که حال دلت خوب نباشه همینه) چون حس میکنم دقیق حال دلت اشفته هستش یا ای ...

دوسش دارم مطمئنم اونم تمایل داره

رفیق بودیم علاقه اومد وسط برای همین بهش گفتم جدا شیم نمیخوام رل بزنم بعد نتونستم فراموشش کنم بعد از ۷ ماه خلاصه الان استوری های همدیگرو دنبال می‌کنیم بهم گفته من مزاحمت نمیشم تا خودت بگی پیام بده هروقت دوست داشتی پیام بده حتما.

من خانوادم اجازه نمیدن باهم باشیم و رل بزنم

رابطمون مجازیه تفاوت فرهنگی داریم و کلی چیزای دیگه

کاش حداقل همشهری بودیم 

دوسش دارم مطمئنم اونم تمایل داره رفیق بودیم علاقه اومد وسط برای همین بهش گفتم جدا شیم نمیخوام رل بز ...

اوهوم میدونم قبلا گفتی ،، خیلی اوضاع عجیبی ( از یه طرف اختلاف فرهنگی از یه طرف مذهبی از یه طرف همشهری نیستید، گلم دوستت بهترین پیشنهادهارو میده چون میدونم = اگه بیشتر پیام بدی خودتون رو اذیت کردید + بعد فقط مجازی حرف زدی ، مجازی با واقعیت خیلی فرق داره ، خیلی ..... مگر اینکه مدت حرف زدن و دنبال کردن رو مخدود و کمترش کنید ولی( همو داشته باشید ) تا ب خدا و قسمت .... اینجوری دو تیر زدی

و هی نگو تو مال من نمیشی !! کسی که سهم تو هستش همیشه هست ( این واقعیته) .. ب زمان بسپار و خداوند 

ارامشتو بدست بیار و کاری که بالا گفتمو انجام بده.. من برم دیگه گلم چیزی بود تاپیکمو داری پیام بده فعلا ❤ در ضمن بخند 

و هی نگو تو مال من نمیشی !! کسی که سهم تو هستش همیشه هست ( این واقعیته) .. ب زمان بسپار و خداوند&nbs ...

ممنونم بابت راهنمایی❤️‍🩹

اگه سوالی داشتم باز باهاتون حرف میزنم

راستی تولدش نزدیکه براش هدیه بفرستم؟