2777
2789
عنوان

حس شش

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 239 پست
میشه درمورد رابطه ام و کسی که باهاش تو رابطه ام هرچی حس میکنی بگی

آره رابطه ات پایداره ولی تو این رابطه باید از خودگذشتگی دوطرفه باشه ، اون تو رو دوستت داره خیلی زیاد

کاربری دست دونفره
آم یکم گیر و گره دارین نمیدونم پسره چ مشکلی داره ب تو میگه خانوادگی ولی کامل برات باز نمیکنه ؟  ...

اره به من میگه خانوادگی و مالی تقریبا 

اره من مثل قبل باهاش گرم نیستم میخوام بفهمه ناراحتم 

به نظرت راست میگه مشکل داره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره رابطه ات پایداره ولی تو این رابطه باید از خودگذشتگی دوطرفه باشه ، اون تو رو دوستت داره خیلی ...

عزیزم پیوی چک کن

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
مشکلت ب دست خودت قابل حل نیست ن ؟  منتظر معجزه ای براش؟

مشکلموفقط خدامیتونه برام درست کنه 

حست چی میگه میشه ؟؟؟؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
قد بلنده چشم ابرو مشکی توپره و به هرکسی رو نمیده مغروره  به نظرت حسش چیه به من 🥺

دوست داره

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
دوست داره

وای واییی جدی وای وایییییییی🥺😂😂😂😭😭😭😭😭😭وایییییی من ذوقققققققققققققق 

پس چرا نمیاد سمتم من خیلی نگاهش میکنم احساس میکنم فهمیده اره؟ و اینکه اسمش مذهبیه 

شاهنشاه آریامهر 💚🦁❤