2777
2789
عنوان

حس شش

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 239 پست
با نقشه اومده سمتت اصلا بهش اعتماد نداشته باش فقط میدونم نیت خوبی نداره ، اینکه باهاش ازدواج کمی بست ...

براا منم بگو توروخدا الان حسش بهم چیه اون روز نگرانم شد ؟ برم حلو باهاش حرف برنم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ارومی حس میکنم فیس مظلوم رفتار مظلوم قلب پاکی داری انگار  تزدواجتو چیزی حس نمیکنم  ...

برا منم میگی چی راجبم حس میکنی🥺

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
پدصگ ولم نمیکنه همش میگه دوست دارم چرا نمیفهمی یه بار پسر عموم باهام حرف زد گرفت زدش همه میدونن اون ...

میگم روش فک کن بنطرم اگه واقعا دوستت داشته باشه 

ادمیو از دست میدی که دوست داشته 

اگه خانوادش اجبار میکنن نه هااا خود همین دانیال اگه دوست داره و موقعیتش خوبه  فک کن روش 

براا منم بگو توروخدا الان حسش بهم چیه اون روز نگرانم شد ؟ برم حلو باهاش حرف برنم ؟ 

داره کم کم بهت علاقه پیدا میکنه ، نه صبر کن اون میاد جلو تو بهش فرصت بده و صبور باش ، الان زیادی فکرشو درگیر گردی

کاربری دست دونفره
میگم روش فک کن بنطرم اگه واقعا دوستت داشته باشه  ادمیو از دست میدی که دوست داشته  اگه خا ...

اصلا خوب نیست شکاکه من از آدم شکاک بدم میاد مامانش مدام پیام میده که پسرم میخوادت به خدا خوشبختت میکنه ولی پسر خوبی نیست از لحاظ چشم پاکی پاکه میشناسمش ولی خب یه سری ایراد دیگه داره که واقعا نمیتونم روش فک کنم سنی هم ندارم که بخوام ازدواج کنم 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
داره کم کم بهت علاقه پیدا میکنه ، نه صبر کن اون میاد جلو تو بهش فرصت بده و صبور باش ، الان زیادی فکر ...

مرسی عزیزم میشه اینم بگی اخرش مال هم میشیم و کی از بلاکی درم میاره ؟ 🥲

اره ازدواجمو بگو لطفا، سال دیگه هست؟ 

تا عید اتفاقی نمیفته اما ی خاستگاری خوب بنظرم سال دیگ واست میاد ک همه شرایطش اوکیه اما ب دل خودت نمیشینه 

اما بعد مدتی شاید ب همون اوکی شی 

بازم مطمئن نیستم 🥲