2777
2789
عنوان

حاملم ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 37 پست
با این حرف های که شما میزنی معلومه کارتو بیشتر از بچت دوس داری

من فقط نگران شغلمم همین معلومه که بچمو بیشتر دوست دارم  همینجوریشم هزینه ها به اندازه کافی داره بهمون فشار میاره دیگه بچه و شغلو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط نگران شغلمم همین معلومه که بچمو بیشتر دوست دارم  همینجوریشم هزینه ها به اندازه کافی داره ...

عزیزم روانشناسی کودک میگه باید تو دوسال اول زندگی بچه از مادر تایم طولانی جدا نباشه مثلا چهارساعت یا بیشتر 

سعی کن نیمه وقت کار کنی

پرستار بگیر

من خالم پرستار گرفت

یه مدتم مرخصی بدون حقوق گرفت

تهش یه جا دیگه استخدام میشی دیگه

یا یه مدت با یه شرکت به صورت دور کاری قرار داد ببند 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
پرستار بگیر من خالم پرستار گرفت یه مدتم مرخصی بدون حقوق گرفت تهش یه جا دیگه استخدام میشی دیگه یا ...

خق با شماست بهتره به پرستار کفایت کنم فعلا راه چاره همینه .. مرسی بابت کمک 

خق با شماست بهتره به پرستار کفایت کنم فعلا راه چاره همینه .. مرسی بابت کمک 

مهد هم خوبه

اگر بتونی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خوب هرسال همین قرار داد رو تنضیم میکنن فکر نکنم قبول کننن ۸ساعته کنن ساعت کاریمو 

خب اشتباه میکنید دیگه 

شاید بخاطر شرایطتون مراعتتون رو کردن 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.