2777
2789
عنوان

حاملم ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 37 پست

خواهش دارم ازت  ـ ادامه بده به شغلت   این فرشته کوچک هم اومد ادامه بوده مرخصی  بگیر ــ  خدا بزرگه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میشدهمین کارو میکردم ولی قرار داد رو امضا کردم تعویضم نمیکنن ۱۲ساعته مترجم میخوان ..

قرارداد رو یکساله تنظیم کردید دیگه 

تا الان باید یکی دوماهی هم رفته باشید خب

بعد از اونم شاید 1ماه یا 2 ماه انقد کارتون سخت باشه 

البته‌ در نظر بگیریده بخاطر بارداری خودشون مرخصی براتون در نظر میگیرن 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
مرخصی زایمان دارید دیگه یه چند ماه هم بدون حقوق مرخصی بگیر تو خانواده کسی نیست تو نگهداری بچه کمک ت ...

مادر و پدرم من اهل یزدن شوهرمم خوانوادش یزدین به توافق هردومون. اومدیم تهران زندگی کردیم هم به خاطر شغل اون هم به خاطر من .. فعلا شاید خواهرم ۲،۳ ماهه اول فقط بتونه کمکم کنه  بعدش دیگه ...

عزیزم مرخصی بگیر،  ترجمه هم میتونی دورکاری کنی .اگه اشکال نداره بگو چطور مترجم شدی؟ 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خواهش دارم ازت  ـ ادامه بده به شغلت   این فرشته کوچک هم اومد ادامه بوده مرخصی  بگیر ـ ...

سساعت کاریم ۱۲ ساعته وقتی دنیا بیاد چیکار کنم ۱۲ ساعت پرستار گرفتن بعدشم میام خستم واقعا دارم از حالا نگران میشم 

سساعت کاریم ۱۲ ساعته وقتی دنیا بیاد چیکار کنم ۱۲ ساعت پرستار گرفتن بعدشم میام خستم واقعا دارم از حال ...

عزیزم  مرخصی  نمیدن؟؟ شعلت چیه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

قرارداد رو یکساله تنظیم کردید دیگه  تا الان باید یکی دوماهی هم رفته باشید خب بعد از اونم شاید ...

خوب هرسال همین قرار داد رو تنضیم میکنن فکر نکنم قبول کننن ۸ساعته کنن ساعت کاریمو 

مادر و پدرم من اهل یزدن شوهرمم خوانوادش یزدین به توافق هردومون. اومدیم تهران زندگی کردیم هم به خاطر ...

تا خودت مرخصی زایمان داری نیاز به کمک نداری بعدش از خواهرت کمک بگیر

بعدش هم مهد یا پرستار

هر کی یه داستانی داره ها تو کار و زندگیش

سلام گلایه تو خونه خوبین 🥰با اجازه استارتر عزیز🥰

من وقتی مامانم سکته کرد مجبور شدم بشیم خونه و ازش پرستاری کنم ولی دیدم نمیشه بدون کار و درآمد هم بود پس شروع کردم به کار و کسب درآمد تو خونه در کنار پرستاری از مادرم خداروشکرر عالی شد و واقعا  پیشنهاد میدم شمام ببینید و استفاده کنید چون عالین 

لطفا یه صلوات برای به دست آوردن سلامتیش بفرستین.

https://divar.ir/v/QZc94rDB?ref=android

https://divar.ir/v/QZchod8u?ref=android

https://divar.ir/v/QZb9ndnN?ref=android