سلام من تازه دیروز فهمیدم حاملم ۲۱سالمه شاغل هستم خیلی کارمو دوست دارم و منو همسرم هیچکدوم نمیخواستیم فعلا بچه دار شیم ولی خب بازم خوشحالم ولی موضوع شغلم یخورده نگرانم کرده من خیلی کارمو دوست دارم مترجم هستم بعد کارمم ۱۲ ساعتست نمیدونم چیکار کنم از الان استرش دارم جای من بودید چیکار میکردید
خواهش دارم ازت ـ ادامه بده به شغلت این فرشته کوچک هم اومد ادامه بوده مرخصی بگیر ــ خدا بزرگه
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
اگه میشدهمین کارو میکردم ولی قرار داد رو امضا کردم تعویضم نمیکنن ۱۲ساعته مترجم میخوان ..
قرارداد رو یکساله تنظیم کردید دیگه
تا الان باید یکی دوماهی هم رفته باشید خب
بعد از اونم شاید 1ماه یا 2 ماه انقد کارتون سخت باشه
البته در نظر بگیریده بخاطر بارداری خودشون مرخصی براتون در نظر میگیرن
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
مرخصی زایمان دارید دیگه یه چند ماه هم بدون حقوق مرخصی بگیر تو خانواده کسی نیست تو نگهداری بچه کمک ت ...
مادر و پدرم من اهل یزدن شوهرمم خوانوادش یزدین به توافق هردومون. اومدیم تهران زندگی کردیم هم به خاطر شغل اون هم به خاطر من .. فعلا شاید خواهرم ۲،۳ ماهه اول فقط بتونه کمکم کنه بعدش دیگه ...
سساعت کاریم ۱۲ ساعته وقتی دنیا بیاد چیکار کنم ۱۲ ساعت پرستار گرفتن بعدشم میام خستم واقعا دارم از حال ...
عزیزم مرخصی نمیدن؟؟ شعلت چیه
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
من وقتی مامانم سکته کرد مجبور شدم بشیم خونه و ازش پرستاری کنم ولی دیدم نمیشه بدون کار و درآمد هم بود پس شروع کردم به کار و کسب درآمد تو خونه در کنار پرستاری از مادرم خداروشکرر عالی شد و واقعا پیشنهاد میدم شمام ببینید و استفاده کنید چون عالین