2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شده میاین یه کمک بدین

84 بازدید | 11 پست

من مادر گلم فوت شدن، از بعدش پدرم دائم مریض بودن. بیشتر کارهای دکتر و عمل اینها رو من انجام دادم. الحمدلله به لطف خدا بهتر شدن. ولی دائم بهونه دکتر رفتن میاره 

یعنی وسواس دکتر رفتن پیدا کرده 

بقیه هم که به دلایل مختلف نیستن

هفتاد درصد مواقع من باید ببرم و بیارم و کارهاش انجام بدم

(البته میدونم که هزاران برابر این کارها رو والدین برای ما انجام دادن) 

فقط دیگه کلافه شدم از گیر دادن هاش برای دکترهای مختلف رفتن دیوونه ام کردن

بعد میبرم اون خواهرم وسواسی تره گیر میده میگه نه این دکتر کم تجربه بود حالا ببرش پیش یکی دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین درسته پدر،شماست ولی،در حق شما یکی که فقط،پدری نکرده بقیه بچه هاش هم باید بیان یه گوشه کارو بگیرن شما که گناه نکردی

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

ب همون آبجی بگو ببرش من نمی‌دونم 

بعدش نگی بده 

ببر کسی ک اوکیهدیگه همه چی ب عهده تو ننیس 

بعضی مامان باباها وقتی میبینن اینجور دوست دارن مورد توجه باشن نمیگن بچه اذیت میشه 

خدا مامانت عزیزتو رحمت کنه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
ببین درسته پدر،شماست ولی،در حق شما یکی که فقط،پدری نکرده بقیه بچه هاش هم باید بیان یه گوشه کارو بگیر ...

میگم به دلایل مختلف نمیتونن ببرن، بیشتر مواقع من میبرم. 

جواب هم تلفن هم نمیدم گیر میدن کجایی آره طفلی بابا اینجور شده کسی نیست و ... دوباره من باید ببرم. میگم اینها ثواب میشه ولی چون خودمم اعصابم ضعیفه، بیشتر اعصابم خورد میشه 

بعد بردمش دکتر اومده خونمون

صبح پاشده میگه خوب امروز چه دکتری باید برم!

میگم به دلایل مختلف نمیتونن ببرن، بیشتر مواقع من میبرم.  جواب هم تلفن هم نمیدم گیر میدن کجایی ...

هاااااااای هوووووو پدرتون مث،اینکه دکتر رفتن براش شده سرگرمی خوب اگه نبریش،چی میشه دعوا را میندازه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
هاااااااای هوووووو پدرتون مث،اینکه دکتر رفتن براش شده سرگرمی خوب اگه نبریش،چی میشه دعوا را میندازه

نه طفلی دعوایی نیست، یهو خودش راه میوفته

میبیتی رفته بیمارستان هی دور خودش الکی چرخیده بعد خواهرم زنگ میزنه این تنها راه افتاده رفته

چند بار محل ندادم گفتم ولش کن 

منم نگران میشم مجبور میشم راه بیافتم

یه کم هم الزایمر داره ، میترسم