2777
2789
عنوان

جاری

215 بازدید | 21 پست

جاریم خودش دوتا خونه بزرگ تو شهر داره ی خونه تو روستا داره ی ماشین داره کلی پول و طلا هنوز میگه من فقیرم پول ندارم وضعم اصلا خوب نیس..غذا های کپک زدشونو میخورن میگن حیفه بعد ما ک از دار دنیا کلا ی ماشین داریم میگه خوشبحالتون وضعتون خوبه انگار ذاتا گدا زادس خیلی رو مخه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سه تا خونه دارن بعد به شما که خونه مدارین میگه خوش به حالتون‌ وضعتون خوبه؟ خیلی ببخشید‌فکر کنم داره ...

منم همینجوری حس میکنم...باهم رفتیم طلا بخریم ۳۰ ت داشتم من اون ۲۰۰ میلیون بعد ۲۰۰ تمن خودشو نمیدید ۳۰ تمن منو میدید😐

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

به رفتارش اهمیت نده  منم  برادرشوهرن خرپوله ولی خودش گدایی راه میبره

اینا میخوان اینهمه پولو چیکار کنن اخه وقتی ازش لذت نمیبرن..وقتی تو دلت بمونه ی شب پیتزا بخوری ولی بگی ن حیفه پول بدم ب جاش بادمجون بخوری..باید ر...د ب این زندگی ها😐

بعضیا کلا ذاتشون خسیسه🤦🏻‍♀️

ارع ذاتا خسیسن...سس مایونز کپک زده بود از بوش حالت بد میشد نشست تا اخرشو خورد گفت پول دادم حیفه🤮

ارع ذاتا خسیسن...سس مایونز کپک زده بود از بوش حالت بد میشد نشست تا اخرشو خورد گفت پول دادم حیفه🤮

وای این دیگه واقعا مریضه🤦🏻‍♀️

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
اینا میخوان اینهمه پولو چیکار کنن اخه وقتی ازش لذت نمیبرن..وقتی تو دلت بمونه ی شب پیتزا بخوری ولی بگ ...

اینا پولم بدن بخورن کیف نمیکنن

تنها ویژگی خوب این برادرشوه  من اینه برای بجه هاش خرج میکنه مدرسه خوب میفرسته و اینا

خدا هوا این آدما حسود وذات خراب رو بیشتر داره رفیق

دقیقا همینطوره..همین ۳ ماه پیش دومین خونشو خرید ۲ میلیارد و نیم بعد ما گفتیم ۳۰۰ میل میدیم دستمون خالیه بیایم داخلش گفت نه من خونمو ب هرکسی نمیدم داده ی ادم غریبه ۱۸۰ میلیون رهن😐

وای این دیگه واقعا مریضه🤦🏻‍♀️

اره🤢

اینا پولم بدن بخورن کیف نمیکنن تنها ویژگی خوب این برادرشوه  من اینه برای بجه هاش خرج میکنه مدر ...

برادر شوهر من حتی سرویس هم برای دخترا و پسرش نمیگیره میگه چرا پول بدم خودشون برن...دیروز خونشون بودیم هوس برگر دستی کردم شوهرم واسم خرید جاریم گفت چقد شد شوهرم گفت ۱۵۰ چشاش ۴ تا شد که شما ۱۵۰ هزاااااار تمن دادین همبرگر بهم میگفت میمردی اگه گوجه بادمجون میخوردی🤢

اینبار گفت بگو آخی انقدر به من میگی خوشبحالت حسرت زندگی منو میخوری از خدا میخوام وضع مالیت عین من بشه 

😑

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز