2777
2789
عنوان

درمورد ازدواج

114 بازدید | 15 پست

سلام یه دختر۲۹سالم چند تایی خواستگار داشتم اما از هیچ کدومشون خوشم نمی‌ یومد بایکی دوهفته ای ب اصرار خانوادم نامزد کردم اما ب دلیل نداشتن تفاهم قبل از عقد بهم خورد بعد باز هم خاستگاراومد اما هیچکدوم بدلم نمی نشستن خانوادم همش میگن سنت بالا رفته چهره عادی دارم ن زیبا رو هستم ن زشت اما ب تازگی خاستگاری برام اومده که از لحاظ مالی خوبه قدبلندهیکلی چهره خوب اما بازهم هرکاری میکنم بدلم نمی شینه نمیدونم جوابشو چی بدم ب عشق بعد از ازدواج اعتقاد دارین یا ممکنه بعدآ افسردگی بگیرم و چنین عشقی اتفاق نیوفته من معیارم همیشه اول اینکه از طرفم خوشم بیاد اما دیگران میگن خوبه اما دلم راضی نیست سنمم بالا رفته چیکارکنم😔

عزیزم باهاش چند جلسه رفت و آمد کن . شاید وقتی شناخت بیشتری پیدا کردی ؛ راحت تر و بهتر بتونی تصمیم بگیری .

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم باهاش چند جلسه رفت و آمد کن . شاید وقتی شناخت بیشتری پیدا کردی ؛ راحت تر و بهتر بتونی تصمیم بگ ...

ماازاون خانواده هانیستیم که رفت‌وآمد توش باشه خونه میان اما فقط روزخاستگاری خانوادم دراون حد میزارن

این امکان ندارد کلآ سنتی هستیم

عزیزم خاستگار دوست منم سنتی بود.ب خود پسره گفتن چن باری بریم بیرون من باهاتون آشنا بشم بعد اگر اوکی بودیم جلسه بعدی خواستگاری تشریف بیارین.۲۹ سالته دیگه میتونی در این حد برای خودت تصمیم بگیری

کاش یکی بیاد برام ک خوشم ازش بیاد خاستگار بدون نتیجه چ فایده داره

خو وقتی طرف همه چی داره هیکلش خوبه پدلداره دقیقا دنبال چی هستی 🤦🏻‍♀️

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
ماازاون خانواده هانیستیم که رفت‌وآمد توش باشه خونه میان اما فقط روزخاستگاری خانوادم دراون حد میزارن

بله هر خانواده ای قوانین خودش رو داره . اما به نظرم تا رفت و آمد نکنی نمیتونی طرف رو بشناسی .

من و همسرم خیلی کم از هم دیگه شناخت داشتیم که عقد کردیم و الان دارم بابت بعضی مسائل اذیت میشم اما دیگه کاری از دستم بر نمیاد .

آینده ی آدم شوخی نیست 🌺

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺